Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington

Laura Graves og Verdades fortsætter med at sejr. Ekvipagen vandt i weekenden Wellington World Cup Freestyle. Tre amerikanske ekvipager satte til sammenb ny national rekord, da alle red til over 80%, i samme Freestyle for første gang i amerikansk dressurhistorie

 

Tre amerikanere over 80% i samme klasse på hjemmebane

I wellington, Florida, USA sejrede Laura Graves og Verdades i weekenden i Adequan Global Dressage Festival World Cup World Cup Freestyle fredag aften, og hele tre amerikanske ekvipager passerede for første gang nogensinde på amerikansk jord den magiske 80%'s grænse.

 

Graves og Verdades tager sejren i første World Cup Freestyle i Wellington

Amerikanske Laura Graves ligger som nummer et på FEI's seneste verdensrangliste, efter hendes flotte ridt ved WEG i september 2018 Tryon, og hendes hest Verdades er lige udnævnt til årets sportshest 2018 i USA. Parrets succes ser ud til at fortsætte på samme niveau i 2019, som de slap i 2018, og har senest brilleret i Wellington, under den store Globale Dressage Festival på hjemmebane i Florida.

 

 

Laura Graves og den nu 17-årige Verdades, der har haft et livslangt partnerskab, siden Verdades blev indkøbt fra holland som 6-måneders gammelt føl, kender hinanden ud og ind. Fredag aften viste igen, at de er i fuldstændigt samspil og harmoni, da de med 84,953 % sikrede sig sejren i den store Adequan Global Dressage Festival World Cup World Cup Freestyle konkurrence, fredag aften, og endnu engang beviste at de også i 2019 hører hjemme i den absolutte top af dressurverdenseliten.

 

Kasey Perryy-Glass og Dublet 2'er med 82 %

Den jævnaldrende Kasey Perry-Glass på danskavlede Gørklintgårds Dublet, gjorde dem det efter i deres første konkurrence siden WEG i Tryon i septemer 2018, og scorede 82,425 %, hvorved de sikrede sig andenpladsen. Den flotte andenplads kom dagen efter ekvipagen fr første gang nogensinde, vandt over deres nærmeste team mate og konkurrent Laura Graves og Verdades, for den aller første gang.

 

Der skulle såmænd bare endnu en amerikaner til på tredjepladsen med en dommerscore på over 80 % , før der tillige ville blive sat ny amerikansk rekord med mere end tre amerikanske ryttere over de 80% i samme konkurrence på amerikansk jord. De havde heldet med sig.

 

Shelly Francis og Danilo også over 80 % på tredjepladsen

Shelly Francis og Danilo, der deltog i World Cup finalen i Paris for et år tilbage, satte sig på tredjepladsen, og passerede netop den magiske grænse på 80%, med en samlet dommerscore på 80,535 %, på det store udendørs stadium i Wellington. Rekorden var hjemme - tre amerikanere over de 80% i samme konkurrence på hjemmebane.

 

Lige fra og næsten de 80% for Adrianne Lyle på Salvino

Endnu en amerikaner Andrienne Lyle på Salvino sikrede sig fjerdepladsen i konkurrencen med en score på lige ved og næsten, nemlig lige knapt 80 % med 79,925% - tætter på en 4. amerikaner over de 80 % kunne det næsten ikke komme.

 

Svensk femteplads til Tinne Vilhelmson Silfvén

På femtepladsen kom første ikke amerikanske ekvipage, nemlig dygtige svenske Tinne Vilhelmson Silfvén på Don Auriello, der red Freestylen til 78,980 %

 

Opløb til World Cup finalen

Både Laura Graves på Verdades og Shelly Francis på Danilo ligger i toppen af den nordamerikanske liga med to ud af tre mulige scores der er krævet for at kvalificere sig til World Cup Finalen i Gøteborg i April i år. Der er fortsat to World Cup kvalifikationsstævne muligheder i Wellington, der er verdens største og længstvarende stævne, og afvikler i alt tre muligheder for

kvalifikation til den kommende World Cup Finale i Sverige

 

Nordamerika for dog kun to starter i finalen, og Laura har nu to gang i træk oplevet at blive 2'er efter verdensstjernen Isabell Werth på Weihegold OLD.

 

Tinne Wilhelmson Silfvén og Don Auriello, der kom ind på femtepladsen i denne weekends Freestyle i Wellington, rykker op på en samlet 7. -plads i den vesteuropæiske liga, og opnår hermed en chance for at kvalificere sig til endnu en finale på hjemmebane, der i så fald bliver 7. gang hun kvalificerer sig til en World Cup Finale.

 

Billede

 

Laura Graves og Verdades fortsætter med at sejr. Ekvipagen vandt i weekenden Wellington World Cup Freestyle. Tre amerikanske ekvipager satte ny national rekord, da alle red til over 80%, for første gang i USA (Arkivfoto)


Tilføjet d. 29-01-2019 kl. 07:56 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-01-20 Graves sender sin bedste ven på pension
07-05-19 Kristy Oatley og datter sætter konkurrenterne til vægs
06-04-19 Werth Mester igen – Daniel bedste mand i verden!
29-03-19 Hvem er de stærkeste kort?
25-03-19 Dressur skaber Wall Street News
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
15-03-19 World Cup andenplads til Bachmann og Zack
18-02-19 Urørlig Werth på Weihegold
14-02-19 Carina og Daniel til World Cup i Neumünster
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider