Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bliver Werth vippet af førstepladsen?

Isabelle Werth kan muligvis blive vippet af sin førsteplads på FEIs verdensrangliste. Fra næste måned kan den blive overtaget af Amerikanske Laura Graves, da Werth der valgte den lavt rangerende Bella Rose til WEG, som hun står til et kvantespring op ad listen med

 

Amerikansk dressur-rus

Amerikanerne rider på en dressur-rus efter afviklingen af WEG og de flotte resultater på hjemmebane. USA har med sit unge team opnået de bedste resultater nogensinde i dressur, og ser ud til at gnave sig effektivt ind på den hidtidige europæiske dominans indenfor dressursporten.

Særligt euforiske er de over Laura Graves resultater, der med sin flotte andenplads ved verdensmesterskaberne nu reelt truer verdensetteren Isabelle Werths totale og længerevarende dominans på FEI verdensranglistens førsteplads, som hun har siddet solidt på sinde 2016.

 

Laura Graves verdens bedste?

Amerikanerne er begyndt at regne på konsekvenserne af de opnåede resultater af Laura Graves og Verdades, særligt set i lyset af, at Isabelle Werth ikke medtog sin førsterangerende hest Weihegold til WEG, men derimod den langt lavere rangerende yndlingshoppe Bella Rose. Belle Rose har netop haft et sensationelt comeback til dressurbanerne efter hele 4 års skadespause, og ligger derfor naturligt langt nede på den nuværende verdensrangliste, da hoppen endnu ikke igen har oparbejdet et betydeligt antal points.

 

 

Spørgsmålet er således, om den meget etablerede kombination Laura Graves og Verdades med de seneste WEG resultater opnår tilstrækkeligt med point til at de kan overhave det rangerende verdenspar Isabell Werth og Weihegold på førstepladsen, mens Isabell Werth samtidig vil tage et historisk kvantespring med Bella Rose op ad listen.

 

Spekulationer og beregninger

Foreløbige beregninger udført hos dressage-news.com tyder på, at Laura Graves med den kommende opdatering af verdensranglisten reelt lige netop vil formå at tilkæmpe sig førstepladsen.

De 31-årige amerikaner og Verdades indtog tredjepladsen på verddensranglisten i juli og august 2018, efter Isabelle Werth på Wiehegoldsom nummer 1 og på Emilio som nummer 2. Ifølge dressage-news beregninger, vil Laura Graves komme foran disse to ekvipager og for første gang sikre verdensranglistens førsteplads til en amerikansk dressurrytter.

 

Kvantespring op ad listen til Werth og Bella Rose

Isabell Werth vil samtidig tage et historisk spring op ad verdensranglisten med Bella Rose, som hun vandt individuelt guld med ved WEG i Tryon. Hun vil ifølge beregninger rykke helt op på en fjerdeplads på verdensranglisten, og vil herefter indtage både 2., 3., og 4.-pladsen med tre forskellige heste, og en fjerde - Don Johnson på 11.-pladsen.

 

Dufour falder tilbage

Det vil også betyde at Isabell Werth med 14-årige Bella Rose vil være er lidt foran vores egne Cathrine Dufour og Cassidy der meldte afbud til WEG på grund af en skade, og herved skubbe vores danske dressurdronning ned ad listen.

 

Billede

 

Isabelle Werth kan muligvis blive vippet af sin førsteplads på FEIs verdensrangliste. Fra næste måned kan den blive overtaget af Amerikanske Laura Graves, da Werth der valgte den lavt rangerende Bella Rose til WEG, men står til et kvantespring op ad listen med sin sejr på denne hoppe. Her ses Laura Graves og Verdades (Arkivfoto)


Tilføjet d. 24-09-2018 kl. 09:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-02-20 Dufour og Bachmann fortsat i top-10
11-01-20 Graves sender sin bedste ven på pension
06-11-19 Unge danske dressurryttere i toppen af FEI-listerne
30-08-19 Kvantespring for Dufour og Cassidy
06-08-19 Isabell 3x og Daniel 2x i top-10
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
25-03-19 Dressur skaber Wall Street News
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
29-01-19 Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider