Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Verdades Årets Hest i USA

Verdades er for anden gang blevet udråbt til USDF Grand Prix Horse of the Year, og Laura Graves KWPN vallak den 16-årige vallak er still going strong og der er ingen planer om pensionering indenfor det kommende stævneår

 

Det amerikanske dressurforbund USDF udnævnte lige før jul Laura Graves 16-årige KWPN-vallak Verdades (e. Florett As/ Goya) til årets Grand Prix-hest, og det er anden gang i træk, han modtager denne præstigefyldte titel, efter endnu et fantastisk år på dressurbanerne - faktisk parrets nok absolut bedste.

 

Forrygende år

Laura Graves og Verdades opnåede efter en forrygende konkurrencesæson 2018, med rigtig mange flotte og konsistente resultater - resultater hvor hun har redet op med den absolutte verdenselite.

 

 

Efter et veloverstået WEG, hvor Isabelle Werth valgte at tage sin ynglingshest Rosamunde med til Tryon, lykkedes det tillige Laura Graves og Verdades at indtage førstepladsen på FEI's verdensrangliste i dressur foran tyske isabell Werth, som den første amerikanske ekvipage nogensinde.

 

Rekortholder i samtlige Grand Prix'er

Ekvipagen har tillige rekorden i samtlige tre Grand Prixer med 89,083 % i Grand Prix Kür, 81,824 % i Grand Prix Special og 81,537 % i Grand Prix. Laura Graves og Verdades mange topresultater har indkasseret adskillige priser og udmærkelser, og Verdades er også nomineret til KWPN Horse of the Year (i lighed med Blue Hors Zack).

 

Desuden er 31-årige Lauras Graves nomineret til det amerikanske rideforbunds USEF Equestrian of the Year-titel.

 

Verdades ikke færdig endnu

Verdades, som Laura kalder sin "once in a lifetime horse", og han skal holde længe endnu, hvis det står til hans ejer og rytter Laura Graves. Netop nu er de i gang med træningen efter en velfortjent pause ovenpå WEG, og Laura Graves har til de amerikanske dressurmedier oplyst at Verdades slet ikke er klar til at lægge sin konkurrencekarriere på hylden.

 

Verdades er fortsat super fit og trives i ridningen, det er Laura's plan at han skal slutte med karrieren med endnu et forsøg på at sikre sig World Cup-titlen - denne gang i 2019, som kronen på karrieren.

 

Ekvipagen er to gange tidligere blevet nr. 2, så det er ikke helt urealistisk at Laura Graves nu sætter sig dette mål, på den snart 17-årige hollandske vallak.

 

Billede

 

Verdades er for anden gang blevet udråbt til USDF Grand Prix Horse of the Year, og Laura Graves KWPN vallak, men den 16-årige vallak er still going strong og har aldrig været bedre. Her ses parret efter en af deres mange sejre (Arkivfoto)


Tilføjet d. 27-12-2018 kl. 17:34 af i kategorien Ridesport.
Tags: Verdades.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-01-19 Verdades Årets Internationale Sports-hest
02-05-18 Laura og Verdades - verdens næstbedste!
03-03-18 5 sejre i streg til Laura og Verdades
13-02-18 Laura og Verdades topper penge-høst
23-12-17 Laura Graves og Verdades begge nomineret
06-04-17 Laura Graves på ny hest
01-03-17 USA's nye stjerne ekvipage!
22-03-17 Eventyret om en stjerne-ekvipages tilbliven
11-02-17 Laura USA's nye darling med 82%!
11-02-17 Laura Graves scorer 80% i Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider