Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Verdades Årets Internationale Sports-hest

Verdades er som forventet blevet udråbt til Årets Internationale Sportshest 2018 af det amerikanske rideforbund under stor jubel fra dressurfans

 

Årets Internationale sportshest

Verdades (e. Florett As / Goya) er netop blevet udnævnt til årets internationale sportshest 2018 af det amerikanske rideforbund, og er et populært valg. Den hollandsk avlede vallak, i inderkredse kendt som 'Diddy' blev købt til USA af hans rytter og ejer Laura Graves som 6 måneder gammelt føl, og de to op igennem teenageårene mange kampe, førend den nu modne og fuldt uddannede 16-årige hest er kommet til det niveau han er nu, hvor han næsten har prøvet at vinde alt, hvad der er at vinde.

 

Fart på de sidste år

Verdades karriere tog for alvor fart i 2014, hvor han blev to'er ved US Dressage Festival Champions, og steg til internationale tinder, med sin altid faste rytter Laura Graves, der har redet ham op fra bunden, og som hun har fulgtes med uddannelsesmæssigt igennem alle årene.

 

 

Verdades karrierer er foreløbigt kulmineret i 2008, hvor parret var med til at sikre amerikansk sølv ved FEI World Cop'en i Paris og vandt Grand Prix'en i FEI World Cup finalen, i Paris foran verdensetteren Isabel Werth, og efterfølgende bidrog til WEG sølv for USA ved WEG i Tryon 2018, og en individuel sølvmedalje.

 

Tak til Verdades

Ved prisuddelingen sagde Graves om sin hest Verdades:

"Tak for at anerkende min hest i aften, for det er virkelig det, som det handler om. Denne fantastiske hest bringer glæde til så mange mennesker. Så det er til Verdades, vi i aften virkelig skal sige tak til. Det har været en stor ære, og det har været en stor glæde at dele ham med verden".

 

Billede

 

Verdades er som forventet blevet udråbt til Årets Internationale Sportshest 2018 af det amerikanske rideforbund under stor jubel (Arkivfoto)


Tilføjet d. 18-01-2019 kl. 15:40 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-03-19 Dressur skaber Wall Street News
29-01-19 Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington
27-12-18 Verdades Årets Hest i USA
03-10-18 FEI 1'er - Verdens bedste Laura
24-09-18 Bliver Werth vippet af førstepladsen?
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
02-05-18 Laura og Verdades - verdens næstbedste!
14-04-18 Werth genvinder sit World Cup Mesterskab
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider