Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Olympia Horse Show aflyst

Arrangørerne bag Olympia, The London International Horse Show, meddelte i dag, at man med stor beklagelse har besluttet at aflyse det traditionsrige juleshow i år

 

Arrangører kaster håndklædet i ringen

I løbet af de sidste par måneder har arrangørerne bag Olympia, London International Horse Show overvejet flere forskellige scenarier, i forsøget på at afvikle det store indendørs show og samtidig med sikring af alle deltageres velfærd som følge af en verserende Corona pandemi.

Men nu har arrangørerne kastet håndklædet i ringen, og aflyser nu det traditionsrige juleshow.

 

Desværre har arrangørerne bag Olympia, London International Horse Show nu modvilligt måtte konkludere, at det ikke er muligt at afvikle arrangementet som planlagt midt i december 2020. Det bliver umuligt, i betragtning af de kommercielle konsekvenser af regeringens retningslinjer for social afstand og de talrige yderligere Covid-19 sikkerhedskrav, der følger af, at der fortsat kæmpes med at holde en forøgelse af nye Corona tilfælde i skak.

 

 

Aflyser World Cup kvalifikationer

Desværre betyder det, således også Olympia der huser kvalifikationsklasserne Longines FEI Jumping World Cup ™, Olympia Grand Prix, Power, FEI Dressage World Cup ™ og FEI Driving World Cup ™ også aflyses.

 

Direktør beklager

Simon Brooks-Ward, showdirektør for Olympia, London International Horse Show, udtaler i forbindelse med aflysningen: "Sammen med Clarion Events startede min far Olympia Horse Show i 1972, og det har kørt hvert år siden. Det betyder, at dette år ville have været vores 49. show. Mine brødre og jeg har deltaget i hvert eneste afholdte show. Derfor har jeg fuldstændig forståelse og medfølelse for, hvor skuffede og triste vores faste besøgende må være efter denne meddelelse, og for at de ikke kommer til at juble, grine og klappe i Grand Hall i år". Og simon fortsætter:

"Jeg har fuld forståelse for at alle deltagere, officials sponsorer, der er skuffede og triste, og især alle de messeudstillere, der alle havde glædet sig til at give forretningen det ekstra skub med julesalget, som Olympia giver dem".

 

"Olympia har en særlig plads i hjerterne i hestemiljøet. Generationer af familier har afholdt deres julefester under showet, og mange kan ikke forestille sig en jul uden et besøg i Olympia. Vi ser dog frem til at være tilbage i 2021 med et kanonshow for at fejre vores 50-års jubilæum" lyder det fra Simon Brooks-Ward, Olympia, London International Horse Shows showdirektør, der slutter:

"Jeg er yderst taknemmelig for den opbakning, vi har fået fra hestemiljøet hen over sommeren i løbet af sommeren, og jeg er kun ked af, at vi ikke kan være sammen med dem på Olympia Stadium denne jul."

 

2021-udgaven af ​​Olympia, The London International Horse Show, vender tilbage igen og afvikles i dagene onsdag den 15. - til mandag den 20. december.

 

Billede

 

Arrangørerne bag Olympia, The London International Horse Show, meddelte i dag, at man med stor beklagelse har besluttet at aflyse det traditionsrige juleshow i år


Tilføjet d. 14-09-2020 kl. 20:52 af i kategorien Arrangementer.
Tags: Olympia.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
17-12-19 Det nye GP-program er hurtigt
19-12-18 Nyt GP program til debat i Olympia
14-12-17 GP debutanten Zonik sejrer i Olympia
16-12-16 Se Valegros sidste dans (VIDEO)
14-12-16 Team Hester lægger stærkt ud
13-12-16 Se Valegros afsked på TV
16-12-15 Dujardin tager sin 5. sejr i træk i Olympia
28-12-13 Legendernes tid i Olympia


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider