Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dujardin: Følelsen var fantastisk

Charlotte Dujardin var begejstret efter aftenens sejr på mere end 81 % på hendes nye stjernehest Mount St John Freestyle. Dujardin er lykkelig for endelig at være tilbage i toppen af international dressur

 

Flot Olympia debut for Munt St John Freestyle

Charlotte Dujardin tog sejren i gårsdagens nye Korte Grand Prix program i World Cup kvalifikation ved Olympia International Horse Show på den 10-årige Mount St John Freestyle, som taklede det julepyntede Olympia Stadium på overlegen vis, til trods for at det er hendes første tur på denne tætpakkede, oplyste og pyntede arena.

 

Indkasserede mange 9-taller

Ekvipagen trak flotte karakterer hjem i takt med at programmet skred frem, og der var mange 9-taller at høste for piruetterne, galop zigzag, og etter-changementer, der bliver redet af midterlinjen mellem piruetterne.

"Det er kun hendes anden indendørs konkurrence, og at komme her koster en masse stærke nerve, for at håndtere den tætte atmosfære, især for unge heste. Når man traver rundt på ydersiden, kan jeg høre alle sige 'held og lykke Charlotte' - det er hvor tæt tilskuerne er på en" fortæller Charlotte Dujardin.

"Men følelsen her var fantastisk. Hun føltes meget lig den måde hun er på udendørs. Jeg er så oplivet over, at hver gang hun er ude at starte, bliver hun bare stadig bedre".

 

 

Tilbage i toppen

Charlotte Dujardin glæder sig enormt over at hun er tilbage igen i den internationale top-dressur på sin nye hest efter legendariske Valegro. Charlotte har tidligere delt med pressen, at hun har oplevet årene efter Valegro som svære, da hun primært kun havde unge, relativt urutinerede heste at ride, men glæder sig over at Mount St. John Freestyle, ser ud til at kunne tage arven op.

Dujardin er derfor ikke bange for at sætte de næste mål, der bliver world Cup finalen til april 2020 i Las Vegas og herefter OL i Tokyo i sommeren 2020.

 

På den helt kort bane bliver næste udfordring tirsdag aftens kür finale på Olympia Stadium, som Dujardin med sikkerhed er ved at forberede sig mentalt på - mon ikke hun igen går efter sejren? Det vil aftenen vise.

 

Billede

 

Charlotte Dujardin var begejstret efter aftenens sejr på mere end 81 % på hendes nye stjernehest Mount St John Freestyle. Dujardin er lykkelig for endelig at være tilbage i toppen af international dressur


Tilføjet d. 17-12-2019 kl. 14:11 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-09-20 Olympia Horse Show aflyst
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
17-12-19 Det nye GP-program er hurtigt
08-07-19 Dujardin og Freestyle sejrer med 2x personlig highscore
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
06-05-19 Dujardin og Freestyle får comeback i juni
19-12-18 Nyt GP program til debat i Olympia
13-12-18 Freestyle afmeldt Olympia jule World Cup
12-05-18 Dujardin og Freestyle gør det igen!
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider