Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

GP debutanten Zonik sejrer i Olympia

DV-hingsten Glock's Zonik og Edward Gal viste storform ved Olympia International Horseshow med en sejr i Grand Prix'en, hvor også Anders Dahl gjorde det godt med en 5. plads på Selten, og som sammen med Ulrik Mølgaard alle gik videre til World Cup kür finalen

 

Grand Prix debutant vinder
Super-hingsten Glock's Zonik (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov) gør det godt under Edward Gal, hvilket han beviste ved disse dages Jule World Cup stævne i Olympia i London. Wdward Gal gennemførte et imponerende ridt på den blot 9-årige DV-hingst, som blev købt ved Helgstrand Dressage i 2012. Ved London Olympia Horse Show har ekvipagen netop haft World Cup debut og vandt Grand Prix'en overbevidende og sikkert med 76,780%.

 

Det var dog ikke, et helt enigt dommerpanel, da de skulle bedømme World Cup Grand Prix-debutanten, som samlet vinder.

 

Patrik Kittel og den 11-årige Delaunay e. Dr. Doolittle (kaldet Dude) indtog andenpladsen med 75,100%, og tredjepladsen gik til hollandske Madeleine Witte-Vrees og Cennin e. Vivaldi, der opnåede 73,720%.

 

To danske i England bosiddende deltagere

Der er også to danske ryttere med ved det traditionsrige stævne, men de havde ikke taget den lange tur til England. Både Anders Dahl og Ulrik Mølgaard er nemlig bosiddende i England, og Anders Dahl har taget OL-hesten Selten HW, med fra sin nyindkøbte ejendom, blot en køretur væk fra London.

 

Anders Dahl og Selten, imponerede nok engang - som de har gjort det på det sidste, og scorede 72,840, der resulterede i en 5. plads i klassen i et ellers særdeles tæt felt. Ulrik Mølgaard og Michigan scorede 69,360%, men det rakte kun til en 12. plads på grund af det meget tætte felt.

 

Se samtlige resultater fra klassen her

 

Billede

 

DV-hingsten Glock's Zonik og Edward Gal viste storform ved Olympia International Horseshow med en sejr i Grand Prix'en, ( her med Hans Peter Minderhoud i sadlen) (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 14-12-2017 kl. 09:30 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-09-20 Olympia Horse Show aflyst
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
17-12-19 Det nye GP-program er hurtigt
20-12-18 Sensationernes aften på Olympia!
19-12-18 Nyt GP program til debat i Olympia
30-07-18 Zonik og Gal hollandske mestre
24-06-18 Flot NC sejr til Zonik
14-12-17 Kittel vinder World Cup Küren i Olympia
16-12-16 Se Valegros sidste dans (VIDEO)


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider