Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!

Dufour og Atterupgaards Cassidy tager igen et spring op ad FEI-verdensranglisten efter deres sensationelle sejr i Saab Top 10, og er tilbage som femte bedste ekvipage i verden efter en placering som nummer 131 ni måneder siden. Den aldrende vallak er langt fra færdig!

 

Cassidy langt fra færdig

På de hjemlige breddegrader har vi alle vidst at Cathrine Dufour har haft en langsigtet strategi om at spare den aldrende Caprimond søn Atterupgaards Cassidy for de største strabadser. Hun gør en dyd ud af at udvælge netop de få konkurrencer han skal deltage i, med henblik på at spare ham for yderligere slid, og at sikre at han er helt fit for fight med sigte på OL i Tokyo til næste sommer. På daværende tidspunkt vil Cassidy være godt på vej mod de 18 år.

 

Der har alligevel været mange spekulationer - især fra udenlandsk side om, at Cassidy måske snart ville overgå til en pensionisttilværelse, da han de sidste mange måneder langsomt er gledet ud af rampelyset og ned af verdensranglisten. Disse spekulationer tilbageviste Cathrine Dufour og Cassidy med overbevisende styrke, da de sensationelt satte verdensetteren Isabel Werth på Weihegold til vægs og henviste dem til andenpladsen i den præstigefyldte Saab Top 10 i sidste weekend (se her).

 

 

Tilbage md fuld styrke

Den overbevisende sejr - tilmed med personlig highscore tæt på de 90%, overbeviste alle om, at Cassidy er i sit livs form og bedre end nogensinde, og de har igen taget endnu en spring op ad verdensranglisten. For ni måneder siden lå ekvipagen på en beskeden plads som nummer 131, og i dag kan de så notere sig at de har genvundet femtepladsen på verdensranglisten.

 

Cathrine Dufour sagde efterfølgende sin kür sejr:

"Dette er stort for mig. Je ger så glad for min lille røde pony. Han er 17 år gammel og folk spørger mig om jeg ikke snart skal pensionere ham, men han elsker at konkurrere og jeg synes han virkelig demonstrerede dette i dag - nej dette er ikke dagen endnu",

 

Werth 1'er og 2'er på FEI verdensranglisten

Isabelle Werth forbliver nummer 1 på Bella Rose, som hun har gjort det, de sidste fem måneder, og hun ligger nummer to med Weihegold, som Dufour altså netop sensationelt sejrede over i Saab Top 10 küren, mens Werth tog sig af sejren i den indledende grand prix (se her).

 

Schneider og Jessica von Bredow-Werndl 3'er og 4'er

Tyske Dorethee Schneider, der også har haft nogle gode ridt på den ligeledes aldrende Showtime, har indtaget tredjepladsen og landsmanden Jessica von Bredow-Werndl der ligeledes har haft nogle fantastiske ture på den elegante trakehnerhoppe TSF Dalera og ligeledes har slået Werth i en sort konkurrence indtager verdensranglistens fjerdeplads.

 

Graves og Verdades på sjettepladsen

Amerikanske Laura Graves er gledet ned på sjettepladsen med Verdades, der er et år ældre end Cassidy og ikke har konkurreret siden World Cup finalen i april. Laura ønsker ligesom Dufour med Cassidy at spare Verdades frem til OL i Tokyo.

 

Bachmann og Zack på ottendepladsen

Endnu en tysk ekvipage, nemlig Helen Langehanenberg på Demsey FRH ligger på verdensranglistens syvendeplads, med vores egen danske Daniel Bachmann Andersen og Zack på ottendepladsen, og Isabell Werth og Emilio på niendepladsen. Amerikanske Kasey Perry-Glass slutter top-10 på den danskavlede DV Gørklintgårds Dublet.

 

Se den samlede opdaterede FEI rangliste for dressurekvipager her

 

Billede

 

Dufour og Atterupgaards Cassidy tager igen et spring op ad FEI-verdensranglisten efter deres sensationelle sejr i Saab Top 10, og er tilbage som femte bedste ekvipage i verden efter en placering som nummer 131 ni måneder siden. Den aldrende vallak er langt fra færdig!


Tilføjet d. 09-12-2019 kl. 14:00 af i kategorien Ridesport.
Tags: Dufour og Cassidy.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
25-04-20 Tillykke Cassidy
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord
22-07-19 Whauu for en 4.-plads til Dufour i kürfinalen i Achen
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider