Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Way to go - Daniel og Dufour!

Med en flot sejr til Daniel og Blue Hors Olymbrio og en andenplads til Dufour og Bohemian, er Danmark sikkert i front i Nations Cup kvalifikationen efter Grand Prix'en ved Equitour Aalborg

 

Flot dansk Nations Cup dressurkvalifikation

Nations Cup konkurrencen rides som holdkonkurrence og blev i dag lørdag afviklet for seniorerne i Grand Prix og dysten stod mellem Danmark, Sverige, Storbritannien, Finland og Tyskland.

 

Det var måske nok håbet på og nok også forventet at Daniel Backmann Andersen på Blue Hors Olymbrio (e. Jazz /Olympic Ferro) og Cathrine Dufour på Bohemian (e. Bordeaux X /Samarant), ville høste vigtige point til Danmark i lørdagens nations Cup Grand prix ved Equitour Aalborg, men at de skulle indtage henholdsvis førstepladsen og andenpladsen, var der vist ingen der havde haft forhåbninger om.

 

 

Tilsvarende leverede Agnete Kirk Thingaard på sin loyale Jojo AZ (Damhus Hoek's Ginus / Justboy (et særdeles solidt ridt og Carina Cassøe Krüth's og May-day Graftebjerg's (e. Dream Of Heidelberg) præstation i dag, var absolut også godkendt.

 

Daniel og Olymbrio Sejrer

Daniel Bachmann Andersen red Blue Hors Don Olymbrio bliver bare bedre og bedre sammen og har virkelig fundet melodien sammen. Forventningerne til ekvipagen var på forhånd høje.

 

Da de skulle starte sent i klassen var stemningen dog bibeholdt, efter at Cathrine Dufour med et rigtig flot ridt på Bohemien havde lagt sig komfortabelt forrest i klassen med flotte 75,609 %, foran den erfarne svenske Therese Nilshagen på Dante Weltino Old, der red til 74,130 %, og med endnu en svensker Minna Telde på Isac på 72,261 % på den efterfølgende foreløbige tredjeplads.

 

Daniel og Olymbrio gjorde det. Det blev til et ridt til 77,652 og sejren var hjemme - og super glædeligt at Danmark har to nye verdensklasseekvipager der er så godt på vej til toppen af verdenseliten som de to.

 

Agnete og Jo Jo med vanlig stor rutine

Agnete Kirk Thingaard leverede på sin loyale Jojo AZ som hun har generhvervet fra sin mand, som JoJo ellers skulle være semi-pensioneret og schoolmaster for. Men godt for det. De leverede et særdeles solidt ridt på den rigtige side af de 70 % til trods for en uheldig fejl i tilbagetrædningen. Jo Jo gør absoolut sit for at blive på konkurrencebanerne, for det er ikke til at se, at han så småt var på vej på pension for et år siden. Dommerne var enige i denne betragtning, for de tildelte ekvipagen 71,478 % og en samlet ottendeplads i klassen - absolut bestået!

 

Sidste danske rytter var Carina Cassøe Krüth's og May-Day Graftebjerg. Det blev til et ridt 68,304 % og en samlet 11-plads.

 

Se samtlige resultater fra klassen her

 

Billede

 

Med en flot sejr til Daniel og Blue Hors Olymbrio og en andenplads til Dufour og Bohemian, er Danmark sikkert i front i Nations Cup efter Grand Prix'en dressurkvalifikationen ved Equitour Aalborg (Arkivtoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 25-05-2019 kl. 18:39 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
20-04-20 FEI kæmper for Nations Cup på spansk jord
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
07-03-20 Daniel som testrytter indledess i dag
29-02-20 Om at være testrytter
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider