Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tillykke Cassidy   VIDEO

Cathrine Dufours faste dansepartner Atterupgaards Cassidy, fyldte 17 år i går, og hendes trofaste partner igennem mange år, skulle naturligvis fejres behørigt med kage, flag og fødselsdagssang

 

Fejring af mangeårig dansepartner

Cathrine Dufours faste dansepartner igennem mange år, Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond/Donnerhal l), er fortsat i sit livs form og ligger efter en pause igen i top-10 på FEIs verdensrangliste. Så hvis man ikke lige vidste at han efterhånden er en aldrende herre, så var det ikke lige til at tro på.

 

Mange rige oplevelser sammen

I går var det hans fødselsdag - sin tiende af slagsen mens han har været sammen med Dufour. Et halvt liv har de næsten tilbragt sammen. Dufour har redet ham hele vejen op fra sine ungdomsår til nu i flere år at have været en del af det danske seniorlandshold, med såvel danske som internationale topplaceringer, bl.a. bronzemedalje ved EM i Rotterdam, en sølvmedalje for hold og to individuelle bronzemedaljer ved EM i 2017 i Goteborg, og deltagelse ved OL i 2016 i Rio, hvor de sluttede på en individuel 13. plads. Derudover havde de såmænd sparet på kræfterne og også kvalificeret sig til OL i Tokyo 2020, som nu er aflyst, men hvem ved om den stærke aldrende herre, ikke vil kunne holde endnu et år, og være klar til OK i 2021. Sammen har de haft utroligt mange rige stunder sammen og deres karriere har haft mange store højdepunkter.

 

 

17 år, frisk og frejdig

I går fyldte Cassidy 17 år, og han skulle naturligvis fejres behørigt af sin dansepartner og bedste ven Cathrine Dufour, med både flag, kage og fødselsdagssang.

 

Cathrine har lagt et sødt fødselsdagspostkort med et lille videoklip på sin Instagram til glæde for Cassidys fans, der efterfølgende er delt af rigtig mange. Det er tydeligt at Cassidy er 100% på og i vanligt godt humør, og slet ikke kan vente med at sætte tænderne i hans helt egen fødselsdagskage.

 

Se Dufours fødselsdagsopslag på Instagram her.

 

Stort tillykke med Cassidy!

 

Billede

 

Cathrine Dufours faste dansepartner Atterupgaards Cassidy, fyldte 17 år i går, og hendes trofaste partner igennem mange år, skulle naturligvis fejres behørigt med kage, flag og fødselsdagssang (Arkivfoto)


Tilføjet d. 25-04-2020 kl. 10:57 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Cassidy.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
12-03-19 De vandt – and never gave up%!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider