Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour og Cassidy i front af DM 2020

Cathrine Dufour vandt i dag på 17-årige Atterupgaards Cassidy med 80% og er hermed i front af DM for seniorer. Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera, følger lige efter, med Andreas Helgstrand som nummer tre på den tredobbelte UVM vinder Fiontini

 

Spænding i toppen

Cathrine Dufour vandt i dag første afdeling af Jyske Bank DM mesterskab for seniorer 2020 ved Equitour Aalborg, på 17-årige Atterupgaards Cassidy med flotte 80%, dog hvad der senere viste sig at være tæt forfulgt af en velridende Carina Cassøe Krüth på Heiline's Danciera, der på flere tidspunkter red helt op med Danmarks ukronede dressurdronning. Så tæt at det i den grad udløste spænding om, hvem der reelt ville trække af med sejren. Andreas Helgstrand på den tredobbelte UVM vinder Fiontini red sig ind på tredjepladsen. Det var dog en særdeles populær sejr i dagens klasse, og længe siden vi har nydt Dufour og Cassidy på de danske dressurbaner.

 

Dufour med 80% i front

Mange havde ventet og glædet sig til at se Cathrine Dufor i dag ride Attrupgaards Cassidy (e. Caprimond / Donnerhall), da det efterhånden er meget længe siden vi har oplevet dem på de hjemlige dessurbaner, og ekvipagen skuffede da absolut heller ikke, med deres vanligt sikre og overbevisende præstation.

 

 

De to er fortsat Danmarks internationalt højest rangerende dressurekvipage, og det levede de også op til i dag, selvom det er næsten to år siden vi har kunne nyde ekvipagen på dansk jord.

Det blev til et ridt som vi kender dem, flot, fejlfrit, rutineret og ikke mindst med god energi og styrke, og Cassidy virkede særdeles veloplagt i en sådan grad, at man ikke et sekund tænker over at Atterupgaards Cassidy faktisk har rundet de 17 år. Men Dufour har også valgt at økonomisere på kilometerne på den aldrende hests ben, og vælger med omhu de stævner Cassidy skal ud og gå. Det er sikkert den rigtige strategi. I dag var så en af disse efterhånden få dage, hvor vi kunne nyde ekvipagen og det var selvfølgelig rigtigt valgt af Dufour, at ride DM.

 

De var som altid en nydelse af skue, og Dufour lagde sin i front af klassen med overbevisende 80% indtil Andreas Helgstrand på den tredobbelte UVM-guldvinder Fiontini (e. Fassbinder) skulle på banen

 

Lidt småfejl til Helgstrand og Fiontini

Det er flere år siden Andreas Helgstrand har redet DM, og samarbejdet med hesten på dette niveau er fortsat relativt nyt, og selvom der ikke indsneg sig nogle alvorlige fejl i programmet, var der dog en række mindre småfejl på den lidt tændte hoppe, der kostede noget i helhedsindtrykket og i det samlede resultat.

 

Andreas og Fiontini havde ingen øvelsesfejl, men nogle småkiks undervejs, som i den sidste ende kostede i det samlede regnskab. Det endelige resultat blev 74.620& hermed i god afstand til Dufour, hvilket åbnede muligheder for nogle af feltets øvrige ekvipager.

 

Carina og Danciera - klassens positive overraskelse

Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera (e. Fürstenball), blev den ekvipage der indfriede spekulationerne og sørgede for spændingen i klassen, og det gjorde de så overbevisende, at der i momenter af deres program var overvejelser om ekvipagen ville passere den førende ekvipage.

 

Carina og den dejlige Danciera har ikke været på banerne længe, og det var derfor dagens yderst positive oplevelse, at se hvor positivt samarbejdet har udviklet sig siden deres seneste start før corona pandemiens udbrud. Det blev en yderst godkendt præstation, med store kvaliteter i programmet, og med mange flotte momente af stor kvalitet, der bl.a. kastede 9-taller af sig.

 

Det endelige resultat blev 78.040%, hvormed Carina lagde sig flot ind mellem Dufour og Helgstrand, og med en enkelt dommerstemme ved M (Charlotte Gluud) der faktisk bedømte ekvipagen til en sejr.

 

Dufour tager fjerdepladsen på Vamos Amigos

Cathrine Dufour havde endnu en start i dagens mesterskabs klasse, nemlig debutanten Vamos Amigos (e. Vitalis), som hun red flot ind på fjerdepladsen med 73,02%. På femtepladsen red Charlotte Heering sign ind på Bufanco (e. Negro) med 72,6%.

 

Se de samlede resultater fra dagens mesterskabsklasse her

 

Billede

 

Cathrine Dufour vandt i dag på 17-årige Atterupgaards Cassidy med 80% og lagde sig hermed i front af DM for seniorer. Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera, følger lige efter, med Andreas Helgstrand som nummer tre på den tredobbelte UVM vinder Fiontini. (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 05-09-2020 kl. 20:54 af i kategorien Ridesport.
Tags: Dressur, DM og Dufour.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
17-06-20 DM i distance afvikles i 2020 i national klasse
15-05-20 DM i springning udskudt
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
22-02-20 Oplev igen de bedste beslagsmede dyste i Herning
17-12-19 Omrokeringer i den amerikanske elitedressur-trup
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider