Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour i top-10 med Bohemian

Dufour har med seneste opdatering af FEI rangliste opnået sin hidtil bedste placering med Bohemian, og har nu to heste med i top 10 på verdensranglisten. Hele fem danske ekvipager er nu at finde i top 50

 

Femte og syvendeplads

FEI's verdensrangliste er netop blevet opdateret i onsdags den 1. april 2020, og det er med et rigtig god melding til den danske dressurtop, der klarer sig imponerende flot på den nye rangliste.Vores ukronede dressurdronning Cathrine Dufour indtager nu listen med to heste i top 10, og gør hermed Daniel Bachmann Andersen det efter, som sådste sommer som den første danske ekvipage havde to heste med i top ti. Derudover er det hele fem danske ekvipager med i top-50.


Da Blue Hors-rytteren Daniel Bachmann Andersen sidste sommer formåede at ride både Blue Hors Zack( e. Rousseau/Jazz) og Blue Hors Don Olymbrio (e. Jazz/Ferro i top 10), var det en unik bedrift, som gøres efter af Cathrine Dufour.

 

Femteplads på Cassidy

Med den aldrende men velbevarede og velfungerende Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond E.H./Donnerhall) har Cathrine de seneste måneder ligget forholdsvis stabilt i top 10, mens hun har passet godt på ikke at ride for mange kilometer i benene på den ældre hest. Samtidig har hun kontinuerligt redet sig stabilet op ad listen fra måned til måned med sin nye stjerne Bohemian (e. Bordeaux/Samarant).

 

 

Nu er hun med helt i verdenstoppen med afløseren for Cassidy, hvor hun på fornemmeste vis er som nummer 7 med Bohemian og to pladser yderligere mod toppen med Cassidy, som hun indtager verdensranglistens femteplads med.

 

Syvendeplads på Bohemian

Bohemian har Dufour med den seneste liste ikke mindre end taget et kvantaspring op ad listen med, da de i sidste måned lå på en samlet placering som nummer 28 på verdensranglistens dressurliste.

 

Bohemians store ryk opad, betyder at Daniel og Zack rykker fra niendepladsen til tiendepladsen, som han altså fortsat er med på verdensranglistens top-10 med, mens han med Don Olymbrio er rykket ned på en 12. plads, lige uden for top-10..

 

Agnete rykker 18 pladser op

Agnete Kirk Thinggaard som jo har haft en mindre flok heste med sig fra Blue Hors til de mange store vinterstævner i hestemekkaet i Wellington i Florida, inden hun måtte haste hjem igen på grund af Corona pandemien, har klaret sig rigtig godt 'over there', hvilket også kan ses på hendes placeringer.

 

Agnete Kirk Thinggaard og Blue Hors Zatchmo ( e. Blue Hors Zack/Donnerhall) rykker hele 18. pladser frem på listen og indtager nu en plads som nummer 48 på verdensranglisten. Ligeledes ser vi den flittige danske dressurrytter to pladser længere nede af listen, hvor hun som nummer 51 ligger med sin egen aldrende, men driftstabile og trofaste dressurpartner JoJo AZ (e. Ginus/Justbo), som nu endeligt pensioneres.

 

Den i Storbritannien bosiddende danske dressurrytter Anders Dahl ligger med Fidelio van het Bloemenhof (e. Fidertanz/Jazz) lige efterJoJo AZ og Agnete som nummer 52 på listen.

 

Tyskerne massivt på de 4 første pladser

De tyske dressurryttere er fortsat skræmmende stærke og meget stabile med deres placeringer, og indtager de første fire første placeringer på FEIs dressur verdensrangliste.

 

Isabell Werth er stadig helt suveræn med tre heste i top-10 på verdensranglisten. og ligger fortsat på først- og andenpladsen med henholdsvis Bella Rose og Weihegold. Dorothee Schneider ligger på tredjepladsen med Showtime FRH, og Jessica Von Bredow-Werndl med den letbenede trakehnerhoppe TSF Dalera BB indtager igen fjerdepladsen, fuldstændigt uændret fra sidste måneds resultater.

 

Se den nye FEI verdensrangliste for dressurryttere her

 

Billede

 

Dufour har med seneste opdatering af FEI rangliste opnået sin hidtil bedste placering med Bohemian, og har nu to heste med i top 10 på verdensranglisten. Hele fem danske ekvipager er nu at finde i top 50 (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 04-04-2020 kl. 12:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
05-09-20 Danske dressurryttere fortsat i toppen af FEI-ranglister
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord
22-07-19 Whauu for en 4.-plads til Dufour i kürfinalen i Achen
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider