Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny hest til Kasprzak

Kasprzak har erhvervet dig den talentfulde 10-årige russiske varmblodsvallak Fuhur. Fuhur har været redet af russiske Elana Sidneva, som red EM på vallakken i år. Kasprzak og Fuhur ser lovende ud, med henblik på en nært forestående Grand Prix debut

 

Ny russisk varmblodshest til Kasprzak

Anna Kasprzak har købt ny hest. Den 10-årige tallentfulde russiske varmblodsvallak Fuhur (e. Fürstenreich/Nagnat), er blevet solgt til danske Anna Kasprzak.

 

Anna Kasprzak har selv offentliggjort nyheden om nyerhvervelsen på sin Facebookside. Sammen med den russiske rytter Elena Sidneva deltog vallakken ved EM i år, hvor det blev til en individuel 20. plads. Her viste vallakken stort talent for de samlende øvelser og er meget stabil i de svære øvelser.

 

 

Øvelsesstærk

Det er gået stærkt med Fuhurs uddannelse de seneste par år. Fuhur debutterede i 2017 med Elena på lilletursniveau, og allerede årets efter var den russiske vallak med ved VM i Tryon, hvor han med Elena Sidneva i sadlen opnåede 64.953 i Grand Prix. Allerede sommeren efter deltog ekvipagen ved EM i Rotterdam i år, hvor de opnåede flotte 72.950% i Grand Prix og 72.568% i Grand Prix Special. Den russiske varmblodsvallak har således allerede en del erfaring i store tur.

 

Lovende for en ny Grand Prix makker

Efter Kasprzak's pensionering af Don Perignon har vi ikke fulgt hende på topniveau, hvor Kasprzak primært har redet unge heste, men med det nye indkøb, skal vi formodentlig vente at Kasprzak tilbage i den absolutte nationale dressurtop.

 

I videoen opslået på Anna Kasprzak's fasebookside, kan man se hende træne med Fuhur, hvor det fremgår at de allerede har et fint samarbejde og kan fremvise særdeles flotte passager og piaffer: Det bliver spændende at følge ekvipagen fremover.

 

Se videoen med Kasprzak og Fuhur her

 

Billede

 

Kasprzak har erhvervet dig den talentfulde 10-årige russiske varmblodsvallak Fuhur. Fuhur har været redet af russiske Elana Sidneva, som red EM på vallakken i år. Kasprzak og Fuhur ser lovende ud, med henblik på en nært forestående Grand Prix debut. Her ses Kasprzak på hendes tidligere tophest Don perignon (Arlivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-11-2019 kl. 12:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
27-09-18 Donnperignon pensioneres og hædres i Herning
13-05-18 Anna Kasprzak er blevet mor
22-01-18 Gravid Kasprzak og storridende Daniel Bachmann brillerede i Esbjerg
13-11-17 Kasprzak ubesejret - 10. gang i streg!
21-10-17 Fire på stribe til Kasprzak!
20-10-17 Kasprzak tager anden sejr med Quarton
20-10-17 Sejr til Kasprzak i første klasse i Herning
09-07-17 Dufour med i verdens top 10!
04-06-17 Zibrandtsens første GP sejr på Arlando


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider