Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Anna Kasprzak er blevet mor

Den danske dressurlandsholdsrytter Anna Kasprzak nedkom torsdag den 10. maj med en velskabt datter. Det er Annas og hendes kæreste Mathias første barn. Kasperzak vil nyde moderrollen i stund, og har ikke forventninger om at blive klar til DM på Broholm

 

'Ella' kom endelig til verden!

Anna Kasprzak nedkom torsdag aften den 10. maj med hendes og kæresten Mathias Skov Raschs første barn. Det blev en velskabt datter på 3640 gram og 51 cm, og hun har fået navnet Ella.

"Endelig er hun her" lyder det fra Kasprzak på sin Facebook side, ledsaget af et billede med de første statistikker på den lille ny. "Torsdag aften kom vores smukke lille Ella ud for at se verden. Vi har det alle godt og er super lykkelige", Skriver en tydeligt euroforisk nybagt mor på sin Facebook side.

 

Det er 27-årige Annas og hendes kæreste 30-årige Mathias Skov Raschs første barn.

 

 

Dressuren haster ikke

Kasprzak der annoncerede sin graviditet i oktober sidste, har redet langt op i sin graviditet. Hun stoppede deltagelsen i internationale konkurrencer samtidig med offentliggørelsen af hendes graviditet i oktober i forbindelse med hendes deltagelse ved CDI stævnet i Herning, men fortsatte med at ride i yderligere et par måneder, indtil hendes assistent Josefine Hoffmann to teten over.

 

Nu vil Anna dog nyde moderrollen et stykke tid og har ikke travlt med at komme tilbage i sadlen og gøre sig gældende igen på konkurrencebanerne.

 

Det betyder med al sandsynlighed at hun ikke bliver klar til DM på Broholm, men det er muligt at den nybagte mor vil være at finde på sidelinjen, ikke med en hest - men med en barnevogn i hånden i stedet.

 

Det er vel heller ikke så ringe end da!

 

Stort tillykke til de nybagte forældre!

 

Billede

 

Den danske dressurlandsholdsrytter Anna Kasprzak nedkom torsdag den 10. maj med en velskabt datter. Det er Annas og hendes kæreste Mathias første barn. Kasperzak vil nyde moderrollen i stund, og har ikke forventninger om at blive klar til DM på Broholm. Lille Ellas første statistikker (Privatfoto Anna Kasprzak)


Tilføjet d. 13-05-2018 kl. 11:30 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Anna Kasprzak og Baby.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
27-09-18 Donnperignon pensioneres og hædres i Herning
22-01-18 Gravid Kasprzak og storridende Daniel Bachmann brillerede i Esbjerg
13-11-17 Kasprzak ubesejret - 10. gang i streg!
21-10-17 Fire på stribe til Kasprzak!
20-10-17 Kasprzak tager anden sejr med Quarton
20-10-17 Sejr til Kasprzak i første klasse i Herning
09-07-17 Dufour med i verdens top 10!
04-06-17 Zibrandtsens første GP sejr på Arlando
29-05-17 Nyt storindkøb til Kasprzak


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider