Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Donnperignon pensioneres og hædres i Herning

Anna Kasprzak's 19-årige tophest Donnperignon pensioneres, og hædres for sin tro tjeneste under det store World Cup stævne i Herning til oktober, hvor han vil få sin sidste store tur i rampelyset under lørdag aftens store gallashow

 

Hædres i Herning under World Cup stævnet

Donnperignon - Anna Kasprzacks tophest og faste makker gennem de sidste 6 år - pensioneres. Hermed sluttes et stort kapital i Anna Kasprzaks unge ridekarriere og et nyt kapitel begynder.

 

19-årige Pepes sidste tur i rampelyset bliver under showet lørdag aften til World Cup i Herning d. 20. oktober, hvor han vil blive behørigt hædret for sine resultater under sin faste danske rytter Anna Kasprzak

 

 

Den sidste store konkurrence som makkerparret Anna Kasprak og Donnperignon kom til at deltage i, blev hermed EM i Göteberg for præcis et år siden.

 

Købt som Grand Prix schoolmaster for Kasprzak

Donnperignon er en finsk avlet varmblodshest, produceret af Pakka Rasanen. Han er efter Donnerhall og Mozart II). Donnperionin blev spottet af tyske Christoph Koschel som 4-års og han repræsenterede Tyskland i 2005 ved UVM i Verden, hvor de slurrede som nummer 11 i finalen for 6-års. Donnperignon debuterede i Grand Prix i 2008 og vand bronze for hold ved WEG i 2010 i Lexington i USA, og sølv for hold ved Europamesterskaberne i Rotterdam.

 

Anna Kasprzak erhvervede Donnperignon som hendes Grand Prix schoolmaster i september 2011, da hun red som ungrytter - en rolle som han må siges at have opfyldt til fulde, det han også har båret hende frem til sejre og placeringer i mange store internationale konkurrencer.

Flotte resultater for Danmark

 

Ekvipagen har de sidste par år været en fast del af det danske landshold hvor de har repræsenteret Danmark ved ikke mindre seks store internationale mesterskaber:

  • OL i London i 2012
  • EM i Herning i 2013
  • VM i Frankrig i 2014
  • EM i Aachen i 2015
  • OL i Rio i 2016
  • EM i Gøteborg i 2017

Desuden har de vundet Danmarksmesterskabet sammen i 2013 og 2015.

 

Aktiv pensionisttilværelse

Selvom Pepe pensioneres, kommer han ikke helt på aftægt.

"Pepes krop og humør har bedst af at blive holdt i gang, så så længe, han kan rides, bliver vi ved med at holde ham i gang. Han har heldigvis ingen skavanker, så han får lidt pensionistmotion og nogle gode skovture" skriver Anna på sin hjemmeside.

 

Selvom, Anna nu pensionerer sin faste tophest, så er hun også afklaret med, at Pepe har haft sin tid som konkurrencehest.

"Jeg har hele tiden sagt, at der ikke er nogle resultater, der skal bestemme, hvornår han ikke skal ride konkurrencer mere. Han har opfyldt alle krav, forventninger og ønsker - og mere til. Da vi købte ham, håbede jeg selvfølgelig, at han kunne lære mig en masse, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi skulle opnå så meget sammen. Han har været en fantastisk makker, og jeg skylder ham den bedste pension", skriver Anna.

 

Heldigvis har Anna foretaget store indkøb i den seneste tid og har indtil flere lovende konkurrenceheste i sin stald, der forhåbentlig med tiden kan overtage Donnperignons plads. Heste som Rock Star, Quarton, Romanova og Patrik, er blot nogle af de heste der skal køres i stilling til forhåbentlig mange flere internationale og nationale succeser på stævnebanerne.

 

Læs hele nyheden på Annas hjemmeside her

 

Billede

 

Anna Kasprzak's 19-årige tophest Donnperignon pensioneres, og hædres for sin tro tjeneste under det store World Cup stævne i Herning til oktober, hvor han vil få sin sidste store tur i rampelyset under lørdag aftens store gallashow (Arkkivfoto. JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 27-09-2018 kl. 15:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider