Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kasprzak tager anden sejr med Quarton

Anna Kasprzak og Quarton var i konkurrence igen her til formiddag og gentog gårsdagens sejr i Prix St Georg ved World Cup stævnet i Herning, med endnu en sejr i intermediaire. De fik masser af bifald, og er allerede på vej til at blive endnu en populær ekvipage blandt de danske dressurentusiaster på tilskuerrækkerne

 

God start for Kasprzak

Med en populær sejr i går torsdag i Prix St Georg har Kasprzak allerede gjort sit, for at skabe god stemning blandt de danske dressur entusiaster på tilskuerrækkerne i Herning, og det løftede hun endnu en tak i dag i samarbejde med Quarton, da Dannebrog igen gik til tops i en fyldt hal, der var stemningsfyldt med de morgenfriske publikummer.

 

Anna og Quarton opnårde en samlet score på 72,421 og i dag var dommerne noget mere enige, idet de alle havde Kasprzak som vinder af klassen og generelt bedømte med større enighed i dag, end det var tilfædet i gårdsdagens klasse (se her).

 

Quarton virkede oplagt og gjorde god figur, hvor han demonstrerer stor kvalitet i og talent for øvelserne, og ser ud som om han har talent for at komme videre med de svære øvelser. Selvom der indsneg sig et par ærgerlige fej bl.a. i 2'er changementerne, var programmet overordnet af høj kvalitet, som lover godt for en unge hest, som Anna håber på at debutere i Grand Prix med til næste år.


Allan Skov 2'er med aktie i tredjepladsen

Forud for Kasprzaks ridt, havde den 46-årige berider Allan Skov havde lagt sig i spidsen af konkurrencen på sin hest Midtgaardens Showhit (e. Sunset Hit) men måtte altså se sig passeret af Anna Kasprzak,på målstregen. ligesom han endte med en andenplads i torsdagens første Prix st. Georg efter Kasprzak og Quarton. Allan red til samlet 70,921 % i en flot stabilt program, uden de store fejl.

 

Allan Skov havde også en aktie i dagens tredjeplads der tilfaldt Maria Dahl-Bruun på den 16-årige Volstrupgaards Cassiopeia (e. Come Back II / Caletto). Volstrupgaards Cassiopeia er nemlig Allan Skovs tidligere Grand Prix hest, som han har solgt til Maia Dahl-Bruun, og som hun har fået et godt samarbejde med. Ekvipagen red til samlet 69,237 % i klassen.

 

Se klassens samlede resultat her

 

Billede

 

Anna Kasprzak og Quarton var i konkurrence igen her til formiddag og gentog gårsdagens sejr i Prix St Georg ved World Cup stævnet i Herning, med endnu en sejr i intermediaire (Arkivfoto: Anna Kasprzak)


Tilføjet d. 20-10-2017 kl. 14:08 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-12-19 Kasprzak returnerer For Emotion
13-11-19 Ny hest til Kasprzak
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
27-09-18 Donnperignon pensioneres og hædres i Herning
13-05-18 Anna Kasprzak er blevet mor
22-01-18 Gravid Kasprzak og storridende Daniel Bachmann brillerede i Esbjerg
13-11-17 Kasprzak ubesejret - 10. gang i streg!
22-10-17 Dufour slår verdensetteren igen!
22-10-17 Victoria gjorde det igen!
22-10-17 Victoria vandt U25 World Cup Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider