Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gravid Kasprzak og storridende Daniel Bachmann brillerede i Esbjerg

Ved landstævnet i Esbjerg og Omegns Rideklub i weekenden, brillerede Anna Kasprzak i flere af weekendens klasser, til trods for at hun er efterhånden er mere end synlig gravid og skal nedkomme om få måneder. Daniel Bachmann Andersen tog sig ligeledes godt af rosetterne, og blev landsstævnets mest vindende rytter

 

Velbesøgt landsstævne

Landstævnet var generelt velbesøgt med deltagelse af mange af de danske top-ryttere

Landsstævnet i Esbjerg forstår altid at tiltrække sig mange startende og heriblandt var adskillige top-ryttere, så der er altid noget for publikum at komme efter.

 

Kasprzak sejrer trods gravid mave

Fredagens højeste klasse blev vundet af den næsten højgravide Anna Kaspzak, der har termin i slutningen af april på Quarton (e. Quaterback), der viser meget lovende takter til de svære klasser for fremtiden og allerede har flere sejre i bagagen. For at understrege at en gravid mave ikke er nogen hindring for hverken flittig deltagelse eller top-resultater, havde makkerparret allerede forinden vundet Intermediare II med en sikker sejr på 74,834%. Anna's kommende barn starter hermed en mulig fremtidig ridekarriere ikke alene med modermælken men via navlestrengen.

Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt (e. Onassis) satte sig på andenpladsen med 72,413%, mens tredjepladsen gik til Betina Jæger Jensen og Gallardo V (e. Gribaldi) med 71,447%.

 

Sejr til Rune i MA1

Rune Willum Hansen red en flot sejr ind i fredagens MA1 med den 8-årige hoppe Bonnaquiqui (e. Bonifatius / Rotspon), med en score på 70,602%. Lene Wiisbye Hansen og Edelgårdens's Rayban (e. Blue Hors Romanov / Blue Hors Don Schufro) ind på andenpladsen med 70,417%. Katrine Springborg tog tredjepladsen med hoppen Springborgs Gyyana (e. Fürst Romancier / Diamond Hit), med en score på 70,370%.

 

Daniel og Kasprzak brillerer lørdag

Lørdagens første klasse Prix St. George kastede høje procenter af sig. Alle placerede ekvipager red til over 70%. Vinder blev Daniel Bachmann Andersen på avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Don Schufro) som opnåede hele 75,088%.

 

Josefine Hoffmann på den dejlige Hønnerups Driver (e. Blue Hors Romanov / Blue Hors Don Schufro) blev en flot 2'er med 71,974%, efterfulgt af Lone Bang Larsen på Thranegaardens Rostov (e. Blue Hors Romanov / Diamond) 70,833%.

 

Dagens svære intermediare, havde kun seks ekvipager til start og det blev til endnu en sikker sejr til gravide Anna Kasprzak på Quarton (SWB) (e. Quaterback / Blue Hors Don Schufro) med flotte 73,770%. 2'er blev Nanna Berg på Highland e. Blue Hors Hotline, der red til 67,976%.

 

I grand prix'en, var det igen Daniel Bachmann Andersen og Anna Kasprzak der var i rampelyset. Daniel og Blue Hors Zepter (e. Blue Hors Zack / Wolkentanz II), viser lovende talenter for de samlende øvelser, med megen kvalitet I de enkelte øvelser og det belønnede sommerne. Der var flere 8-taller for de samlende øvelser, og det blev til en klar sejr til ekvipagen med 74,433%.

 

Skønt der kan spores fremgang for Kasprzak og Rockstar (e. Rochwell/ Weinberg) ved hver fremvisning til start, kunne de ikke helt være med Daniel og Zepter i dag, og måtte affinde sig med en samlet andenplads i klassemen med 72,433%, mens Lone Bang Larsen tog sig af både tredje - og fjerdepladsen på Bakkely's Onandt (e. Onassis / Michellino) og Darwin Toftagergaard (e. Blue Hors Romanov / Aquilino) med henholdsvis 71,767% og 69,533%.

 

 

Søndag - Daniel Bachmann tager landsstævnet i sin magt

Som om Daniel Bachmann Andersen ikke allerede havde høstet godt af præmierne fredag og lørdag, så cementerede han i den grad søndage at landsstævnet i Esbjerg i den grad var hans.

Daniel Bachmann Andersen og avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Don Schufro), der lørdag sejrede i Prix St. Georges, leverede endnu en flot præstation søndag i Intermediare I, som igen sikrede dem en førsteplads med 74,386 %. Lone Bang Larsen tog andenpladsen på Thranegaardens Rostov (e. Blue Hors Romanov / Diamond) med 72,500%, og Linda Pfingstl Aasted på hingsten Orlando Bloom tog sig af tredjepladsen.

 

I eftermiddagens Grand Prix klassen cementerede Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zepter (e. Blue Hors Zack/Wolkentanz II) totalt sin overlegenhed ved dette landsstævne, med en overlegen sejr i dagens højeste Grand Prix klasse. Ekvipagen leverede et fejende flot ridt der resulterede i en score på 75,131%. Andenpladsen blev indtaget af Dorthe Sjøbeck Hoeck og hoppen Stenkjers Naromi (e. Blue Hors Romanov / Frühling) med 70,033 %.

 

Flot landsstævne

Det blev alt i alt et samlet landsstævne med flot fremmøde og masser af god ridning, hvor især Daniel Bachmann Andersen satte sig på de vindende pladser, men hvor tillige gravide Anna Kasprzak ikke lod sig meget bemærke med, at hun om tre måneder nedkommer, og hvor også en rytter som Lone Bang Andersen havde et godt stævne.

 

Billede

 

Ved landstævnet i Esbjerg og Omegns Rideklub i weekenden, tog Daniel Bachmann Andersen sig sig ligeledes godt af rosetterne, og blev landsstævnets mest vindende rytter. Her på Blue Hors Zepter (Arkivfoto:JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 22-01-2018 kl. 09:56 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
28-12-19 Kasprzak returnerer For Emotion
13-11-19 Ny hest til Kasprzak
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
18-03-19 Daniel og Olymbrio storstilet dobbeltsejr over Werth og Don Johnson
15-03-19 World Cup andenplads til Bachmann og Zack
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider