Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kasprzak ubesejret - 10. gang i streg!

Anna Kasprzak imponerende igen i weekendens Blue Hors Dressurfestival, ved at være ubesejret i alle starter på sine unge to unge lovende stjerner Rock Star og Quarton, som er i rivende positiv udvikling, og sikrede hende sin 10. sejr i streg på disse to unge talentfulde dressurkometer

 

Unge stjerner i rivende udvikling

Anna Kasprzak står ikke tilbage for nogen selvom hendes tophest Donnperignon bliver skånet for tiden. Hun er til gengæld i topform lige nu, og det samme er hendes to unge dressurkometer Quatron og Rock Star, som begge er i rivende positiv udvikling.

 

Mens Anna kasprzak's ældre tophest Donnperignon bliver sparet lidt får tiden, får Anna Kasprzaks unge heste lov til at bestille noget for tiden, da de har fået lov at steppe ind i stedet. De bliver en masse erfaringer rigere, og Anna tillige, og de opnår tillige uvurderlig stævneerfaring sammen, som nok skal komme dem alle til gode fremadrettet.

 

10 sejre i streg!

De unge gør det særdeles godt. Ved FEI World Cup i Herning red hun fire sejre hjem (se her og her og her), og igen denne weekend ved Blue Hors Dressurfestival har hun sikret sig yderligere lutter sejre i hus.

 

Med Rock Star og Quarton har Anna Kasprzak hermed vundet sine seneste 10 starter fordelt over FEI World Cup Herning og Blue Hors Dressurfestival.

 

Ikke egen kür

Anna kasprzak opnåede søndag sin 10. sejr i streg da hun på den 180 cm store Rock Star red til knap 80% i Grand Prix küren, oven i købet med et kür program der slet ikke er designet til Rock Start, men til Drivers, og derfor naturligt indebærer et vist handicap for Rock Star.

 

Alligevel var ekvipagen uopnåelig for de andre deltager, og til trods for en fejl i piaffen høstede ekvipagen 79,042% i for ridtet. Lørdag sejrede de tillige i Grand Prix'en med 73,167 %, hvor de bl.a. viste flotte travøgninger, et flot galopprogram og nogle imponerende travøgninger, der hentede points hjem.

 

Quarton havde forinden søndag bragt hende sejr i Küren i Intermediare til 78,333 % og en samlet sejr i Bundgaard Byg finalen, efter et lige så succesfuldt stævne for denne hest.

 

Se de samlede resultater fra stævnet her

 

Billede

 

Anna Kasprzak opnåede imponerende sin 10. sejr i streg i weekenden på sine unge to unge lovende stjerner Rock Star og Quarton, som er i rivende positiv udvikling. Her ses Anna Kasprzak på Rock Star ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-11-2017 kl. 13:06 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
28-12-19 Kasprzak returnerer For Emotion
13-11-19 Ny hest til Kasprzak
11-06-19 Kasprzak sælger Quarton
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
27-09-18 Donnperignon pensioneres og hædres i Herning
13-05-18 Anna Kasprzak er blevet mor
22-01-18 Gravid Kasprzak og storridende Daniel Bachmann brillerede i Esbjerg
21-10-17 Fire på stribe til Kasprzak!
20-10-17 Rockstjernen løb med sejren!
20-10-17 Kasprzak tager anden sejr med Quarton


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider