Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fire på stribe til Kasprzak!

Anna Kasprzak er formidabel ved World Cup i Herning, og her til morgen rockede hun endnu engang Boxen i Herning med en sejr med Rock Star i CDI2* Helgstrand Dressage Grand Prix, hvilket er utrolige fjerde sejr ud af fire starter!

 

Anna og Rocker i Boxen

Anna Kasprzak to her til morgen endnu en sejr ved world cup stævnet i Herning.

Torsdag og fredag sejrede Anna Kasprzak og Quarton i CDI2* lilletur klasserne Prix St. Georg og Intermediare I, og i går fredag blev disse præstationer så fulgt op af en sejr i Intermediare II med Rock Star. Tre sejre ud af tre starter på to forskellige heste.

 

Lørdag morgen skulle EM-sølvvinder Anna Kasprzak så i vælten med Rock Star (e. Rockwell / Weinberg) for anden gang, og det gik såmænd ikke ringere, end at den sidste brik til fire på stribe faldt på plads. Hun tog sejren nok engang i Grand Prix'en med 70,900 % fra et dommerpanel, der bortset fra en enkelt dommer, alle havde Kasperzak som ubetinget vinder.

 

Forstyrrende skilte

En del ryttere havde store problemer på banen i dag, da opgivelserne fra morgens tur på banen havde ændret sig, ved at der var blevet hængt skilte op.

 

Det var lidt unfair for de relativt unge heste, da flere af de deltagende heste reagerede på dette. Det gjorde Rock Star lidt i begyndelsen af programmet, hvor han spændte op, men efterfølgende faldt lidt til ro. Alt i alt var Anne efterfølgende godt tilfreds med turen til trods for at der også i dag var dyre fejl i programmet, men Anna havde en bedre fornemmelse for Rock Star end i fredagens ridt. Hesten er fortsat relativt uerfaren, men gjorde alt for at gøre det så godt som muligt.

 

Tysk andenplads

Ligesom i går var den nærmeste trussel til Kasprzaks ubrudte sejrsrække, den tyske rytter Janina Siemers på den dejlige hanoveraner vallak Scaramouche (e. San Remo / Wolkentanz), der scorede 69,160 % og hermed sikrede sig hermed sig sin anden andenplads efter Kasprzak ved dette stævne.

 

Bachmann og Søgaard 3'er og 4'er

Daniel Bachmann Andersen gjorde god figur med den endnu unge Blue Hors Zepter (e. Blue Hors Zack / Wolkentanz). Det var igen i dag tydeligt at se at hesten gemmer på enorm kapacitet, som også kom til udtryk i dag, men hvor den manglende rutine for den unge hest kostede nogle dyre fejl i pirouetterne. Daniel var imidlertid efterfølgende tilfreds med sit ridt, der indkasserede ekvipagen 68,120 og tredjepladsen.

 

Michael Søgaard på Gallardo sikrede sig fjerdepladsen mmed en core på 66,680, og sidste placering gik til Carina Cassøe Krüth med en flot femteplads i sin første internationale Grand Prix klasse med den 14-årige DV hoppe May-Day Graftebjerg (e. Dream Of Heidelberg).

 

World Cup skiltene der var blevet sat op på banen efter inspektionen gik desværre særligt slemt ud over Bettina Jæger og Skovlunds Gamin G (e Gagarin / Sant Cloud) og Per Sandgaard med Charmeur (e. Sinclair / Havidoff), som fik deres programmer ødelagt af de ændrede omgivelser. Uheldigt og ærgerligt for de to ambitiøse ryttere.

 

Billede

 

Anna Kasprzak er formidabel ved World Cup i Herning, og her til morgen rockede hun endnu engang Boxen i Herning med en sejr med Rock Star i CDI2* Helgstrand Dressage Grand Prix ( Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 21-10-2017 kl. 13:57 og sidst rettet den 21-10-2017 kl. 13:58 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
28-12-19 Kasprzak returnerer For Emotion
13-11-19 Ny hest til Kasprzak
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
27-09-18 Donnperignon pensioneres og hædres i Herning
13-05-18 Anna Kasprzak er blevet mor
22-01-18 Gravid Kasprzak og storridende Daniel Bachmann brillerede i Esbjerg
13-11-17 Kasprzak ubesejret - 10. gang i streg!
22-10-17 Dufour slår verdensetteren igen!
22-10-17 Victoria gjorde det igen!
22-10-17 Victoria vandt U25 World Cup Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider