Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour og Bachmann fortsat i top-10

Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen er fortsat i top-10 på FEI's verdensrangliste per ultimo januar 2020. Tyskerne dominerer fortsat toppen af listen, mens britiske Dujardin begynder at blande sig i toppen

 

Rykket sig en enkelt plads

Efter den seneste opdatering af FEI's verdensrangliste i dressur er Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen fortsat i top-10, men de er begge rykket en enkelt plads i forhold til sidste måned

 

Dufour på en sjetteplads og Daniel på en ottendeplads

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy er rykket en enkelt placering ned på verdensranglisten, fra en femteplads til en sjetteplads. Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack er til gengæld rykket en enkelt plads frem på listen, fra en niendeplads til ottendepladsen. Det viser den sidste opdatering af listen, som tæller resultater fra februar 2019 til og med januar 2020.

 

 

Olymbrio på en 11-plads trods rytterskifte
Det er bemærkelsesværdigt at Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio har indtjent så mange point over det seneste år, at ekvipagen fortsat rangerer højt på verdensranglisten, og endda er rykket en smule opad. De ligger på en samlet 11.-plads, til trods for at Olymbrio i efteråret blev givet videre til Agnete Kirk Thinggaard, som nu rider hingsten. Agnete har netop haft en flot debut på Grand Prix niveau med den veltrænede hingst, som hun har med sig på vinterophold i Wellington i Florida (se her), og det varer forhåbentlig ikke længe, førend vi ligeledes ser de to nye makkere klatre stabilt op ad verdensranglisten.

Agnete selv ligger fortsat i top 50 med sin nu pensionerede Jojo AZ, men vil naturligvis langsomt glide videre ned ad listen, da de ikke får flere internationale stævner sammen.

Cathrine Dufour og Bohemian er rykket tre pladser op ad listen fra en 30.- til en 27.-plads.

7 ud af 10 pladser på top-10 besættes af tyske ekvipager
På FEI ranglistens første- og andenpladsen sidder den tyske dressurdronning Isabell Werth fortsat urokkelig på sin trone med henholdsvis Bella Rose og Weihegold.

 

Hendes nærmeste konkurrenter er landsholdsmakkeren Dorothee Schneider og Showtime FRH på tredjepladsen, ligesom der ligger tyskere på femtepladsen og syvendepladsen med henholdsvis Jessica von Bredow-Werndl på den fantastiske trakehnerhoppe Dalera og Helen Langenhanenberg på Damsey.

 

Derudover har Werth også niendepladsen på Emilio og endnu en tysker Benjamin Werndl på Daily Mirror som slutter tyskerne på top-10 - med altså imponerende 7 ud af 10 pladser.

 

Udover vores egen Dufour og Bachmann Andersen, er der således blot en enkelt ikke-tysker mere med i top-10, og det er også feltets højdespringer.

 

Dujardin og Freestyle har fuld fart fremad

Britiske Charlotte Dujardin har haft stor succes med den 11-årige hoppe Mount St John Freestyle, hvis karakterer kun er gået en vej ved de seneste måneders konkurrencer og det er bare opad. Dette afspejles også på deres ranglisteplacering. Den britiske ekvipage er den eneste i top-10, der har taget to spring opad.

 

Ekvipagen ligger nu på en samlet sjetteplads, og de slog for nylig Isabell Werth ved World Cup-stævnet i Lyon, så den tyske verdensetter kan blive udfordret på ny i den kommende dressursæson, af den fremadstormende britiske ekvipage

 

Med sin nye placering har briten også blandet sig i den tyske dominans på verdensranglisten, idet hun både har overhalet tyske Jessica von Bredow-Werndl og tillige vores egen Cathrine Dufour.

 

Se den opdaterede FEI verdensrangliste her

 

 

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen er fortsat i top-10 på FEI's verdensrangliste per ultimo januar 2020. Tyskerne dominerer fortsat toppen af listen, mens britiske Dujardin begynder at blande sig i toppen. Her ses Cathrine på Atterupgaards Cassidy (Arkivfoto)


Tilføjet d. 02-02-2020 kl. 19:25 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-11-19 Unge danske dressurryttere i toppen af FEI-listerne
30-08-19 Kvantespring for Dufour og Cassidy
06-08-19 Isabell 3x og Daniel 2x i top-10
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
02-11-18 Danske kvantespring op ad FEI ranglisten
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage
04-10-18 Rokeringer på FEI’s verdensrangliste
09-10-18 Danskere på den ny FEI verdensrangliste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider