Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tredjeplads til Dufour sejr til Sönke

I den firestjernede Grand Prix ved CHIO-stævnet i Aachen onsdag aften, red Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy sig til en tredjeplads, mens klassen blev vundet af tyske Sönke Rothenberger på Cosmo med over 81%

 

Dressuren ved CHIO i Aachen blev på et særdeles stemningsfyldt stadion, for alvor skudt i gang i går aftes torsdag den 17. juli, hvor den firstjernede CDI Grand prix blev afviklet på den store arena. Der var masser af verdensklassedressur at se på, og i feltet var der tilmed en enkelt dansk ekvipage, der skulle på banen - ikke mindre end Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy.

 

Dufour og Cassidy - godt begyndt

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond / Donnerhall), fuldførte et flot ridt - med galopserierne som absolutte højdepunkteet i dag og uden store fejl. Programmet blev belønnet med 78 %, der slutteligt rakte til en samlet tredjeplads i klassen til den danske ekvipage.

 

Skal der siges noget til den lidt skeptiske side, så manglede præstationen måske lidt det sidste nøk i kraft og udtryk, der ellers kendetegner ekvipagens arbejde på banen. Dette kom særligt til udtryk i piafferne, der godt kunne have været mere lateralt kraftfulde og aktive. Traven har vi også set bedre, ligesom Cassidy svingede lidt fra side til side i passagen. Med til historien hører dog at Dufour har skånet Cassidy i denne sæson, der ikke har været meget ude og starte.

 

Til gengæld er det en udsøgt fornøjelse at skue samarbejdet mellem hest og rytter, der altid er harmonisk og Cassidy der går dejligt let på tøjlen - flot demonstreret i særligt skridten og i tilbagetrædningen for blot en enkelt hånd, der blev udført til perfektion.

 

Sönke og Cosmo - sikre vindere

Den erfarne tysker Sönke Rothenberger på Cosmo (e. Van Gogh / Fruhling), der for kort tid siden døjede med et kolikanfald, viste storform i går aftes, og satte sig på sejren i klassen med 81,370 % i blot deres anden Grand Prix siden deres deltagelse ved WEG i 2018, hvor tyskerne som bekendt vand guld for hold og scorede deres hidtil højeste Grand Prix core på 81,444%. Turen i går aftes blev samtidigt parrets næsthøjeste score nogensinde.

 

Andenplads til Isabell Werth og Emilio

Hermed måtte verdensetteren Isabell Werth på den erfarne Emilio (e. Ehrenpreis x Cacir AA), der rangerer som nummer 6 på verdensranglisten, tage til takke med en andenplads. Denne ekvipage opnåede 79,435 %.

 

De næste to placeringer gik tillige til tyske ryttere.

 

Se det samlede resultat fra klassen her

 

Billede

 

I den firestjernede Grand Prix ved CHIO-stævnet i Aachen, red Cathrine Dufour sig onsdag aften helt op i toppen som nummer tre, mens klassen blev vundet af Sönke Rothenberger med over 81%. Her ses vinderen Sönke Rothenberger på Cosmo


Tilføjet d. 18-07-2019 kl. 13:10 af i kategorien Ridesport.
Tags: CHIO Aachen.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-07-19 Rekordernes tid: Werth 6. rytter i verden over 90 %
22-07-19 Whauu for en 4.-plads til Dufour i kürfinalen i Achen
18-07-19 Sådan Danmark – fantastisk gået!
18-07-19 Gratis livestream fra Achen i dag
17-07-19 CHIO i Aachen 2019 skudt i gang
23-07-18 8 ekvipager over 80 % i CHIO Kür!
24-07-18 DV-heste mest vindende i Aachen
22-07-18 Dansk bronze trods frafald
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
19-07-18 Stækket men fortsat stærkt tysk Aachen Team


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider