Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DV-heste mest vindende i Aachen

De store internationale stævner er ikke bare dressursport, de er også et udstillingsvindue for avlere af sportsheste og de enkelte avlsforbund. Af CHIO Aachens liste over mest vindende heste ligger to danskavlede DV'er i toppen - Atterupgaards Cassidy og Gørklintgaards Dublet

 

Mest vindende rytter og hest opgøres

I forbindelse med CHIO i Aachen opgøres en liste ikke alene over stævnets mest succesfulde ryttere, men også en liste over de bedste heste. Disse lister opgøres typisk søndag eftermiddag, når resultaterne fra alle de store klasser foreligger.

 

To danskavlede DV heste mest vindende i Aachen

I år er Danmark også på dette område med helt i toppen.

 

 

Listen over de mest vindende heste, som vurderes ud fra hvor mange procent de har fået samlet ud af de tre klasser i Grand Prix, Grand Prix Special og Grand Prix kür. Samtidig uddeles en pris, fra fra Liselott Schindling-fonden, der uddeles for at promote dressursporten, hvor der uddeles 15.000 euro (ca. 111.750 kr) til ejeren af den mest vindende hest.

 

Mest vindende Atterupgaards Cassidy

Øverst på listen ses såmænd ingen ringere end Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond / Donnerhall), der som bekendt er opdrættet af Stutteri Atterupgaard. Cassidy ejes tillige af Cathrine Dufours familie, som hermed får et herligt tilskud til sporten.

 

Gørklintgårds Dublet anden mest vindende
På andenpladsen følger endnu en DV-hest. Den store outsider overraskelse ved dette stævne, nemlig Kasey Perry-Glass' danskavlede DV hest Gørklintgaards Dublet (e. Diamond Hit / Ferro), der er opdrættet af Jørgen Ravn. Dublet ejes af Diane Perry, som stiller hesten til rådighed for unge Kasey Perry-Glass.

 

Et ganske imponerende resultat at Dansk Varmblod hermed har to heste med i toppen, og noget der er med til at skabe øget international interesse for dansk avlede heste til top-sporten.


Dorothee Schneider mest vindende rytter
Dorothee Schneider blev den mest vindende rytter ved CHIO Aachen 2018, og modtager hermed af Piaff-prisen, etableret til minde om Liselott Schindling.


Ligeledes tyske Isabell Werth fremgår som nummer nr. 2 på listen, og amerikanske Steffen Peters blev nr. 3. Cathrine Dufour er nummer nr. 6 på listen og Daniel Bachmann Andersen er anført som nr. 10 på listen.

 

Se listen over de mest vindende ryttere ved CHIO i Aachen her

Den samlede liste over de bedste heste ved CHIO i Aachen, kan ses her

 

Billede

 

De store internationale stævner er ikke bare dressursport, de er også et udstillingsvindue for avlere af sportsheste og de enkelte avlsforbund. Af CHIO Aachens liste over mest vindende heste ligger to danskavlede DV'er i toppen - Atterupgaards Cassidy og Gørklintgaards Dublet. Her ses Cathrine Dufour på Atterupgaards cassidy (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 24-07-2018 kl. 14:03 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-07-18 8 ekvipager over 80 % i CHIO Kür!
22-07-18 Dansk bronze trods frafald
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
19-07-18 Stækket men fortsat stærkt tysk Aachen Team
18-07-18 Så er Aachen CHIO skudt igang!
12-07-18 Desparados udelukket fra WEG
19-07-10 Eric Lamaze og Hickstead vandt Aachen GP
16-07-10 Suveræne Irere i Aachen
16-07-10 Dansk skuffelse i Aachen
14-07-10 Aachen er skudt i gang


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider