Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

CHIO i Aachen aflyses også

Så har arrangørerne af en af verdens største årlige hestebegivenheder CHIO'en i Aachen også måtte erkende,at de må aflyse årets arrangement som følge af Corona pandemiens hærgen

 

CHIO'en i Aachen er aflyst

Med ordene "Folks helbred er vigtigt over alt! "udtalte formanden ALRV Frank Kemperman. Han fortalte at det derfor var blevet besluttet af CHIO i Aachen 2020 må aflyses, som så mange andre arrangementer rund om i verden, som følge af Corona pandemien.

 

"Det er en meget emotionel og vanskelig beslutning for os" fortsatte Michael Mronz, der er general direktør for Aachnen ridetunering (ART), og som videre beretter, at til trods for at Aachen vanligvis er støttet godt op af sponsorer, og følges af en stor skare af trofaste publikummer, udgør hele Corona situationen en kæmpemæssig udfordring for arrangørerene.

 

 

Digitalt CHIO Aachen måske i støbeskeen?

De trofaste tilskuerne kommer dog ikke til helt at undvære CHIO i Aachen 2020. Det bliver muligt at opleve den legandariske AHIO Aachen atmosfære i den digitale form. Arrangørerene vil informere mere om hvilke planer de har for projektet i løbet af de kommende dage, så man må vente med tålmodighed lidt endnu.

 

Første aflysning siden 1896

Corona pandemien går over i historien som årsag til den første aflysning af CHIO i Aachen nogensinde, siden dets begyndelse helt tilbage i 1896. Aachen har huset store internationale konkurrencer og hestebegivenheder siden 2920'erne.

 

Den eneste gang hvor begivenheden ikke fandt sted var under anden verdenskrig fra 1940-1945. Konkurrencerne blev dog alligevel afholdt lokalt på Aachens omåde. Fra 1946 og igen 1947 og fremefter blev konkurrencerne igen afholdt på internationalt plan. Siden da, har Aachen årligt været besøgt af godt 350.000 publikummer i de 10 dage konkurrencerne afvikles.

 

Opbakningen til Aachen CHIO enorm

Opbakningen til arrangementet har imidlertid været formidabel, oplyser arrangørerene bag den store begivenhed i denne svære tid. "Solidariteten fra folk har vist sig at være enorm" fortæller Carl Meulenbergh, præsident for ALRV. Mange der har købt billet til CHIO'en i Aachen har besluttet sig for at de ikke ønsker billetprisen refunderet. "Vi er oprigtigt taknemmelige for denne venlige handling" udtaler Meulenbergh til pressen. "Da ALRV er en non-profit organisation, er vi helt afhængige af denne støtte og donorer vil naturlig modtage en kvittering for deres gave" slutter meulenbergh.

 

Billetter der allerede er købt, kan ombyttes til biletter til næste år, oplyser arrangørerene.

Så har arrangørerne af en af verdens største årlige hestebegivenheder CHIO'en i Aachen også måtte erkende,at de må aflyse årets arrangement som følge af Corona pandemiens hærgen

Billede

 

Så har arrangørerne af en af verdens største årlige hestebegivenheder CHIO'en i Aachen også måtte erkende,at de må aflyse årets arrangement som følge af Corona pandemiens hærgen


Tilføjet d. 24-04-2020 kl. 19:30 af i kategorien Ridesport.
Tags: CHIO Aachen og Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-05-20 Over 1/2 million indsamlet til elevskoler
25-05-20 Covid-19 og dyr: Vi har brug for viden
20-05-20 Britisk væddeløb genoptages 1. juni
18-05-20 Dansk Ride Forbund under Corona
15-05-20 DM i springning udskudt
15-05-20 Tolkning af regler giver fortsat udfordringer
15-05-20 Forvirring om tolkning af arrangementer
15-05-20 Stævnekalenderen for resten af 2020/2021
12-05-20 Udmelding fra DRF angående ’professionel idræt’ og ridestævner
01-05-20 DIF & DGIs hjælpepulje er åben for ansøgninger


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider