Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Whauu for en dyst i 6-års finalen på Falsterbo

I en fantastisk seværdig 6-års finale ved Falsterbo Horse Show, blev det igen et opgør mellem superhopperne Atterupgaards Delorean og Inoraline W, hvor den svenske hoppe ligesom sidste år trak det længste strå og sikrede sig sejren med få marginaler

 

Spændingsfyldt 6-års finaleklasse

Sikken en seværdig 6-års finale ved Falsterbo Horse Show i går torsdag. Ikke alene var kvaliteten af hestene helt i top hele vejen ned igennem rækkerne, men top-opgøret var både spændende og mellem heste af ikke mindre end verdensklasse kvalitet.

 

Opgør mellem super-hopper

Det var igen i år hoppernes dyst og et rent dansk-svensk opgør, da årets 6-års finale skulle afvikles. Top-finaleopgøret stod ligesom sidste år ved 5-års finalen ved Falsterbo Horse Show (se her ), mellem to fantastiske hopper og storfavoritter, den danskavlede medaljehoppe Atterupgaards Delorean (e. Bon Bravour / Sandro Hit)og den svenske hoppe Inoraline W (e. Johnson / Amiral ), foran et særdeles veloplagt og kyndigt publikum.

 

 

Fantastiske Delorean

Delorean har lige siden hendes kåring og efterfølgende afprøvninger i Herning, hvor Svenske Patrik Kittel var testrytter på hende (se her) høstet enorm opmærksomhed, og har hvert år været med i årgangens top-opgør. Dette er fuldt forståeligt, da der er tale om en hoppe af ekstraordinær kvalitet og som kyndigt under norske Selina Solberg Vittinghus, blot har udviklet sig harmonisk i takt med realiseringen af hoppens enorme potentiale. Dette er virkelig en moderne let- og langbenet sportshest med masser af luft under sig, der tiltrækker sig stor opmærksomhed, fordi hun både har enorm kapacitet og bevæger sig helt ubesværet og elegant, og herved bliver enormt skøn at skue. Det var også tydeligt at hun var en populær publikumdarling, da hun kom på banen. Daniel Bachmann Andersen kommenterede undervejs og fremhævede også begejstret hoppens egenskaber, med traven som det absolutte højdepunkt.

 

Inoraline og Sofie Bournoville sejrer

Delorean og Selina Solbjerg Vittinghus opnåede en samlet karakter på formidable 87,267 % på en foreløbig førsteplads dog forud for ridtet fra sidste års udfordrer Inoraline W med Sofie Bournoville i sadlen. Denne hoppe har også en fantastisk trav, der har alle de kvaliteter man kunne ønske sig. Der indsneg sig imidlertid lidt spændinger undervejs, og det var tydeligt at det ville blive til et meget tæt opgør mellem de to hopper. Den svenske hoppe trak imidlertid ligesom ved 5-års finalen sidste år det længste strå, og fik sejren med en meget lille margin på 0,2 %, men sejren var en realitet med en dommerscore på 87,467 %, hvormed de svenske publikummer brød ud i ren jubel.

 

Tredjeplads til Lotte Straarup og Bournoville

På tredjepladsen kom en ren dansk ekvipage og toppens første vallak. Lotte Straarup på den dejlige Bournoville ( e. Bon Bravour), der bestemt også kan danse og som udviser stort potentiale, og med rigtig fine momenter, men som måske virker knapt så velforberedt som de to hopper og måske mangler lidt styrke, for virkelig at kunne fremvise hans fulde kapacitet og bevægelighed. Bournoville opnåede en dommerscore på 86.067 %.

 

Sjetteplads til marlene Kohlschmidt og L'adonna Silmare

Marlene Kohlschmidt Ebbesen opnåede på DV hoppen L'adonna Silmare (e. L'espoir / Sanna Silvio) en flot sjetteplads i finalen med 80.133 %.

 

Se samtlige resultater fra 6-års finaleklassen her

 

 

Billede

 

I en fantastisk seværdig 6-års finale ved Falsterbo Horse Show, blev det igen et opgør mellem superhopperne Atterupgaards Delorean og Inoraline W, hvor den svenske hoppe ligesom sidste år trak det længste strå og sikrede sig sejren. På billedet ses medaljehoppen Delorean med Patrik Kittel i sadlen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 12-07-2019 kl. 09:45 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
15-07-19 Svensk sejr i Nations Cup springning
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
14-07-19 Daniel og Zack indleder NC med sejr
14-07-19 Sverige trak det længste strå i 7-års finalen
12-07-19 Svensk sejr i Grand Prix ved Falsterbo
11-07-19 Sejr til Anna og Lumiere med 83 %!
11-07-19 Øv Nanna - det var så tæt på!
17-06-19 U25 udtagelse til EM og Falsterbo
11-03-18 Rene 10-taller til Delizia og Zhaplin!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider