Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Svensk sejr i Grand Prix ved Falsterbo

Dagens DCDI3* Grand Prix på Falsterbo Horse Show havde Signe Kirk Kristiansen og Severo Juardo Lopez til start. Sejren gik til svenske Denise Ljungkvist, og hollandske Hans Peter Minderhoud blev 2'er

 

To herboende til start i dagens Grand Prix

I dagens trestjernede Grand Prix ved Falsterbo Horse Show, var Signe Kirk Kristiansen til start på den natsorte havoveranerhoppe Her Highness 0 (e. Hohenstein / Weltmeyer) og Severo Juardo Lopez var til start på den skimlede Rialto Star (e. Royal Diamond)

 

Severo og Rialto Star sidste placerede ekvipage

Severo og Rialto Star opnåede i dagens Grand Prix en samlet sjette plads som sidste placerede rytter i feltet med en samlet dommerscore på 67.957 %.

 

 

Signe og Her Highness opnåede en sjetteplads

Signe Kirk Kristiansen opnåede en ottendeplads på havoverranerhoppen Her Highness O, lige uden for placeringerne af det 18 ekvipager store felt. De opnåede en samlet score på 67.457 %. Her var der imidlertid forholdsvis stor uenighed blandt dommerne, idet ekvipagen fil tildelt 65.217 af den amerikanske dommer Anne Gribbons ved M, mens den franske dommer ved C Isabelle Judet, var helt oppe på 70.109 %.

 

Vinder blev svenske Denise Ljungkvist på Soega

Vinder af dagens højeste dressurklasse blev svenske Denise Ljungkvist på den svenske varmblodshoppe Soega (e. Sandakan /Admiral), der opnåede karakteren 70,564 %.

Andenpladsen gik til erfarne hollandske Hans Peter Minderhoud på KWPN vallakken Glock's Casper (e. Westpoint/ Goodtimes) der opnåede 70,326 %.

 

Tredjepladsen var igen svensk og gik til Paulinda friberg på hanoveranerhoppen Di Lapponia (e. Donnerhall/Argument), der red til 70,130 %.

 

Dagens sidste klasse er U25 grand Prix i aften

Sidste dressurklasse i dag på Falsterbo Horse Show er en U25 Grand Prix der afvikles i aften. Her er der også dansk deltagelse med henholdsvis Caroline Hartmann på Broholms Don Sure der starter som nummer 3 og Line Miller Danielsen på Dakapo, der har start som nummer 4.

 

Se samtlige resultater fra Grand Prix klassen her

 

Se startlisten til aftenens U25 Grand Prix her

 

Billede

 

Dagens DCDI3* Grand Prix på Falsterbo Horse Show havde Signe Kirk Kristiansen og Severo Juardo Lopez til start. Sejren gik til svenske Denise Ljungkvist, og hollandske Hans Peter Minderhoud blev 2'er


Tilføjet d. 12-07-2019 kl. 16:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-07-19 Svensk sejr i Nations Cup springning
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
14-07-19 Daniel og Zack indleder NC med sejr
14-07-19 Sverige trak det længste strå i 7-års finalen
12-07-19 Whauu for en dyst i 6-års finalen på Falsterbo
11-07-19 Sejr til Anna og Lumiere med 83 %!
11-07-19 Øv Nanna - det var så tæt på!
17-06-19 U25 udtagelse til EM og Falsterbo
03-04-19 Signe Kirk Kristiansen sejrer i Wellington


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider