Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Øv Nanna - det var så tæt på!

Nanna Merrald og Zirrus kæmpede i dag bravt for en topplacering i 7-års semifinalen ved Falsterbo Horseshow, men måtte se sig snigløbet af svenske Jeanne Högberg på hoppen Astoria, der endte med en sejr. Tre danske ekvipager er foreløbigt videre til finalen lørdag

 

En hæderfuld andenplads

Nanna Merrald og Blue Hors Zirrus (e. Blue Hors Zack / Donnerhall) kæmpede så bravt og var så tæt på en længe ventet dansk sejr ved disse dages Falsterbo Horseshow. i dagens semifinale for 7-årige heste ved Falsterbo Horseshow, at det næsten gjorde helt ondt i nationalfølelsen da svenske Jeanna Högberg på hoppen Astoria (e. Sir donnerhall II / Quarterback) klemte sig ind foran den danske ekvipage og tog sejren med blot 0,16 % foran Nanna og Zirrus.

 

Nanna Merrald og Blue Hors Zirrus (e. Blue Hors Zack / Donnerhall) kæmpede så bravt og var så tæt på en længe ventet dansk sejr ved disse dages Falsterbo Horseshow.

 

 

I dagens meget flotte semifinale for 7-års heste, gjorde næsten helt ondt i nationalfølelsen da svenske Jeanna Högberg på hoppen Astoria (e. Sir donnerhall II / Quarterback) klemte sig ind foran den danske ekvipage, der havde redet et superflot program til over 80 % og tog sejren for næsen af alle med blot 0,16 % foran Nanna og Zirrus.

 

Flot redet Nanna!

Nanna der altid er et ypperligt eksempel på overordentlig pæn ridning, gennemførte også her et særdeles flot, præcist, veldisponeret og intelligent redet ridt på Blue Hors Zirrus, hvor Nanna virkelig formåede at høste marginaler på de små og lækre detaljer. Fra starten af programmet høste Nanna og Zirrus flotte point fra dommerne, og det blev til flere ni-taller. Samlet blev det til en score på 81,66 %

 

Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald havde her til formiddag et flot og velovervejet ridt på Blue Hors Zirrus e. Blue Hors Zack/Donnerhall 11, som lagde dem klart i front. Med Nannas sirlige ridning, startede ekvipagen på absolut bedste måde ved, at indkassere et 9 tal for indridningen og fik efterfølgende 9-taller for både trav, galop, løsgjorthed og fremtid, som der gives karakterer for i det svenske 7-års program. Samlet rakte det til 81,66% - den eneste ekvipage over 80 % - og niveauet var herfor lagt for feltets resterende ekvipager. Zirrus fik bl.a. 9 i både trav, galop, løsgjorthed og fremtidsperspektiv.

 

Snigløbet af svensk ekvipage

En særdeles velridende Jeanna Högberg på den svenske varmblodshoppe Astoria (e. Sir Donnerhall II / Quaterback) kunne klare præstationspresset og red et superflot program, der bl.a. kastede hele 9,7 af sig for en imponerende trav, og 9,5 for fremtidsperspektiv og 9,2 i galop, hvormed hun lige præcis klemte sig foran Nanna og Zirrus og fortrængte dem til en hæderfuld andenplads med blot 0,16 % forskel mellem de to ekvipager.

 

Tredjepladsen i semifinalen gik til Tyske Meika Lang, der rider for Helgstrand dressage på hesten Icing For U (e. Ampere / Bocelli 1044) med 79,64%.

 

På fjerdepladsen red svenske Marina Mattsson den DV-kårede hingst Feel Good (e. Fürstenball / Friedensfürst), der er oprettet af Lone Bøegh Henriksen.

 

Tre danskere videre til lørdagens finale

Ti ekvipager fra dagens semifinale har opnået adgang til lørdagens finale, så Nanna Merrald og Zirris får chancen for revance. Her har også Anna Zibrandsen sikret sig adgang, der red sig til en sjetteplads på den svenske varmblodshingst (e. Dalwhinnie / Regazzoni), og Adam Sparlund Olesen på Feldborgs Lantano (e. Tailormade Lancelot / Rendezvous II), der red sig ind på niendepladsen i semifinalen.'

 

Se resultatet af hele klassen her

 

Billede

 

Nanna Merrald og Zirrus kæmpede i dag bravt for en topplacering i 7-års semifinalen ved Falsterbo Horseshow, men måtte se sig snigløbet af svenske Jeanne Högberg på hoppen Astoria, der endte med en sejr. Tre danske ekvipager er foreløbigt videre til finalen lørdag (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 11-07-2019 kl. 16:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-07-19 Svensk sejr i Nations Cup springning
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
14-07-19 Daniel og Zack indleder NC med sejr
14-07-19 Sverige trak det længste strå i 7-års finalen
12-07-19 Svensk sejr i Grand Prix ved Falsterbo
12-07-19 Whauu for en dyst i 6-års finalen på Falsterbo
11-07-19 Sejr til Anna og Lumiere med 83 %!
17-06-19 U25 udtagelse til EM og Falsterbo
12-07-15 For fuld hammer på vej mod stjernerne


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider