Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Daniel og Zack indleder NC med sejr

Daniel og Zack var ikke til at røre i den indledende Grand Prix i Nations Cup konkurrencen ved Falsterbo Horse Show og sejrede overbevisende. Desværre kunne det danske hold samlet ikke hamle op med de øvrige stærke hold, og ligger sidst i holdkonkurrencen

 

Sejr til favoritterne

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack var på forhånd udråbt til storfavoritter til den individuelle topplacering, og levede op til samtlige forventninger med en sikker sejr på 77.500 i den Indledende Grand Prix, til trods for et stort forventningspres, hvilket den stærkt ridende danske ekvipage efterhånden er vandt til.

 

Dyre danske fejl

Desværre red det øvrige danske hold bestående af Carina Cassøe Krüth, Helene Melsen og Nanna Skodborg Merrald ikke op til niveau med de øvrige hold, og selvom Daniel Bachmann Andersen gjorde sit bedste for at trække det samlede danske resultat op, ændrede det ikke på at det danske hold endte på en foreløbig sidsteplads i holdkonkurrencen, primært på grund af nogle dyre fejl.

 

 

Carina Cassøe Krüth på May-Day Graftenberg (e. Dream Of Heidelberg / Rainman) blev næstbedste placerede dansker på en 12. plads i Grand Prixen til 69.478 %, Helene Melsen på trakehneren Aston Martin (e. Monteverdi /Sixtus), blev nr. 14med en dommerscore på 68.935 %. og Nanna Skodborg Merrald sluttede det danske felt på Wasabi Old (e. Welt Hit IV / Lancer) med 67.978 % og en samlet 15. plads.

 

Svensk anden- og tredjeplads

Patrik Kittel og Well Done de la Roche red sig ind på anden pladsen med 75,196 % og Juliette Ramel tog tredjepladsen med Wall Street JV med 72,717 %, mens hollandske Han Peter Minderhoud på Zanardi tog fjerdepladsen med 72,281 %.

 

Danmark ligger sidst i Nations Cup holdkonkurrencen

Resultatet blev således at værtslandet Sverige ligger på en foreløbig førsteplads i Nations Cup holdkonkurrencen efterfulgt af Tyskland og Holland.

 

Søndag skal rytterne ride hendldsvis Special eller Kür.

 

Se det samlede resultat fra den indledende Nations Cup Grand Prix her

 

Billede

 

Daniel og Zack var ikke til at røre i den indledende Grand Prix i Nations Cup konkurrencen ved Falsterbo Horse Show og sejrede overbevisende. Desværre kunne det danske hold samlet ikke hamle op med de øvrige stærke hold, og ligger sidst i holdkonkurrencen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 14-07-2019 kl. 11:33 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
15-07-19 Svensk sejr i Nations Cup springning
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
14-07-19 Sverige trak det længste strå i 7-års finalen
12-07-19 Svensk sejr i Grand Prix ved Falsterbo
12-07-19 Whauu for en dyst i 6-års finalen på Falsterbo
11-07-19 Sejr til Anna og Lumiere med 83 %!
11-07-19 Øv Nanna - det var så tæt på!
17-06-19 U25 udtagelse til EM og Falsterbo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider