Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Top opgør i 5-års finalen

Spændingsfyldt 5-års finaleklasse

Der var på forhånd store forventninger fra alle sider til 5-års finaleklassen ved Falsterbo Horseshow, der udgjorde et virkelig spændende hold af kvalitetsheste. Forventningerne blev til fulde indfriet med et særdeles spændende og meget tæt finaleopgør mellem storfavoritterne Inoraline W (e. Johnson) redet af Sofie Lexner) og publikum darlingen fra Herning Horse Show Atterupgaards Delorean (e. Bon Bravor) redet af Selina Solberg Vittinghus.

 

Dansk føring til Selina og Delorean

Selina og Delorean skulle først på banen og set med danske øjne leverede de bare varen! Et flot program, med masser af spænstighed, energi og udstråling, men samtidig et ridt, hvor den unge hest var under hjælperne og i fuld kontrol. Det var tydeligvis også en meget glad og lettet Selina der kunne slappe af med stor tilfredshed efter sit sidt, samtidig med at publikum brød ud i jubel applaus over det formfuldendte ridt, de vidste ville kaste høje karakterer af sig.

 

Karaktererne blev talt op, og det var tydeligt at dommerne ikke var helt enige om bedømmelsen, der gik fra 75,185 af dommeren ved E til 79,815 ved dommeren ved C. Slutresultatet blev 78,025 og det var hermed tydeligt at storfavoritten Inoraline W og Sofie Lexner skulle ride op til deres absolutte bedste, hvis de skulle overtage førstepladsen., så der var intensitet i luften da de sammen entrerede banen, for at levere hvad de kunne og publikum var med hele vejen.

 

 

Svensk sejr til Sofie og Inoraline

Ekvipagen fik hurtigt et lille tilbageslag, med et fejlanspring der kostede point, med gnavede sig efterfølgende ind igen på de høje point, med et usædvanligt flot og flydende galioprogram, og alt tegnede til at det ville blive et særdeles tæt opgør mellem de to ekvipager. Resultatet var ført klar for alle efter fintællingen, da pointtavlen viste 78,086 % og hermed en svensk sejr, til Sofie og Inoraline W, og skubbede hermed danske Selina og Delorean ned på andenpladsen.

 

Med 0,61 i forskel var der altså tale om et meget tæt opgør, der let kunne have været anderledes, da der også her viste sig stor varians i dommernes vurdering. Dommer c havde sofie og lnoraline W på en førsteplads til 82,037%, men s dommer M havde dem på en tredjeplads til 74,815 %.

 

Begge heste må dog siges at tegne til at blive absolutte top-heste med utroligt store potentialer.

 

Niende og tolvteplads til Sanne og Anne

Udover Selina og Delorian, havde Sanne Henningsen med Bad Girl (e. Sunny Boy) og Anne Troensegaard med Delizia (e. Fürstenball) redet sig til finalepladser, blandt de 12 ryttere og endte begge i den sidste tredjedel af feltet.

 

Sanne Henningsen og Bad Girl sikrede sig en 9-plads med karakteren 69,198 % og Anne Troensegaard på den ekstremt yndefulde og talentfulde hoppe Delizia, der var lidt spændt op på dagen fik 68,272 %,

 

Se klassens samlede resultater her

 

Billede

 


Tilføjet d. 13-07-2018 kl. 09:32 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
16-07-18 Dansk nedtur i 7-års finalen
13-07-18 Sejr til Total Hope i 6-års finalen
12-07-18 Dobbelt dansk sejr i 7-års
12-07-18 Dansk opdræt sejrer i 4-års klassen i Falsterbo
11-07-18 Michala og Zippo videre til 6-års finalen i Falsterbo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider