Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rene 10-taller til Delizia og Zhaplin!

Patrik Kittel så blev totalt overvældet over Delizia's og Zhaplin's perfektion i søndagens fremmedryttertest, at han ikke kunne holde på formerne i overstrømmende begejstring. I dressuren er perfektion lig med 10 og det kastede 2x10 af sig til de to heste, der samtidig cementerede samtidig Zhaplins sejr i DV's Unghestechampionat 2018 og Delizia's andenplads, mens Atterupgaards Delorean blev tre'er i det samlede klassement

 

Patrik Kittel - bramfri og begejstret

Det var en dejlig fri, spontan og bramfri Patrik Kittel vi så under fremmedryttertestens 2. og endelige afdeling i dag, idet han i overstrømmende begejstring for særligt to af dagens test heste ikke formåede at holde på de verbale former. Udbrud som Super, Whaaauuuhh, Amazing, og sågar et udbrud som 'Holey Shit strøj' ud af hans mund i dag, som udtryk for den oplevelse Patrik Kittel havde, når han befandt sig i sadlen på særligt to specifikke heste, der indgik i dagens afprøvning, nemlig den feminine sorte hoppe Delizia (e. Fürstenball / De Noir) og den sortbrune Zhaplin Langholdt (Zonik / Stedinger). Kittel var så begejstret for begge disse heste, at han bare måtte honorere dem begge med de karakterer der svarer til perfektion i dressuren nemlig 10!

 

To 10-taller til Delizia

Hoppen Delizia, som indtil nu har klaret sig godt i Unghestechampionatet og bliver redet af Anne Troensegaard lå på en foreløbig sjetteplads, blev dagens store positive overraskelse for Patrik Kittel. "Traven er virkelig god, den er meget fin i rammen, bærer sig fint, er helt perfekt i hånden, bevæger sig igennem kroppen, er meget behagelig at ride, dellig dejlig hest. Den vil bare afsted og jeg kunne ride en time mere" Sådan blev Kittel ved.

 

 

"Dette ville lige være en hest for Charlotte Dujarding, hun elsker denne type hest" og selv sluttede han af med ordene "Det er en fantastisk hest at ride. Den har alt hvad jeg ønsker i en hest. Den er bare perfekt. Og hvad er perfekt i dressur. Det er 10!".

 

Anne Troensegaard fik tillige positive ord med på vejen for en meget velforberedt og velredet hest.

 

Delizia fik hermed tildelt to to-taller i fremmedryttertesten, og opnåede som følge heraf en endelig samlet andenplads med 905 point i DV's Unghestechampionat.

 

Billede

Delizia med Anne Troensegaard ved præmieoverrækkelsen (Foto: JP-Photo.dk)

 

To-10 taller til Zhaplin

De to 10-taller til Delizia, var en populær afgørelse og publikum brød ud i jubel og klapsalver, som gav lidt utro blandt de to unge heste der befandt sig på banen, særligt næste hest på banen, der var Zhaplin Langholdt, som forud for fremmedryttertesten lå på en foreløbig førsteplads i Unghestechampionatet.

 

Kittel steg op på den. Derfor tog det et par minutter, hvor der var meget stille i hallen, mens alle ventede på, hvad Patrik Kittel ville sige om Zhaplin.

 

Kittel måtte derfor retfærdigvis give den lidt ekstra tid til at falde til ro, og det var tydeligt at se på hesten at det havde sin virkning. Kittel havde på forhånd store forventninger til denne hest, og de blev tillige til fulde indfriet, og Kittel slap på formerne da Zhaplin først blev sprunget an i galoppen "Holey Shit' udbrød Kittel spontant og fortsatte: "Sikke en galop, virkelig god, op ad bakke, perfekt balance og fin i rammen, utrolig blød at ride. Denne hest har en perfekt galop i begge retninger, men kan drikke kaffe og ride samtidig!" og efter galoppen blev traven også markant forbedret: "Nu begynder han også at komme i traven. Nu er han super blød og jeg kan mærke hans potentiale. Dejligt, fantastisk, super, fantastisk", og efterfølgende bemærkede han også at skridten blev perfekt.

 

Det var kun naturligt for Patrik Kittel at Zhaplin havde været spændt op i starten på grund af den megen støj i hallen, men det faktum at hesten så hurtigt igen faldt ned igen, bidrog kun til det positive indtryk af hesten. Efter ridtet var han heller ikke meget for at stige af Zhaplin igen og var tydeligvis ekstremt begejstret for hesten som også var optimalt forberedt.

 

Zhaplin vinder Unghestechampionatet med 962 point.

 

Billede

Zhaplin med testrytter Patrik kittel i sadlen (Foto: JP-Photo.dk)

 

Delorean 3-er i DV's Unghestechampionat

Hoppen Atterupgaards Delorean, som Patrik Kittel afprøvede i holdet i går, og var så begejstret for, at han gerne ville tage hende med hjem til sverige (se her), blev tre'er i det samlede Unghestechampionat med 846 point samlet.

 

Billede

Delorean ved præmieoverrækkelsen med Joachim Thomsen i sadlen (Foto: JP-Photo.dk)

 

I alt blev 5 medaljehopper - en guldmedaljehoppe og 4 sølvmedaljehopper placeriet blandt de 10 bedste heste i DV's Unghestechampionat - meget imponerende.

 

Se det samlede resultat fra fremmedryttertesten her

 

Se det samlede resultat af DV's Unghestechampionat her

 

Billede

 

Vinder af DV's Unghestechampionat 2018 Zhaplin med Andreas Helgstrand i sadlen (Foto. Jp-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 11-03-2018 kl. 13:34 og sidst rettet den 11-03-2018 kl. 13:37 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
07-03-23 Nu starter Hest og Rytter 2023 i Herning
24-04-20 DV delvist frikendt for Corona-kritik
06-03-20 Stor panik i Herning, bliver det hele aflyst?
12-07-19 Whauu for en dyst i 6-års finalen på Falsterbo
25-03-19 Jorst satser på UVM med Zhaplin Langholt
24-10-18 Endnu en kåret hingst fra Kaj Olesen
09-03-18 Cliffhanger alene i front i Unghestechampionatet
08-03-18 Zhaplin suveræn vinder af Unghestechampionatets 2. afdeling
08-03-18 Zhaplin i front efter første afdeling
08-03-18 Cliffhanger og Chinett Ask vinder af 1. afdeling af Unghestechampionatet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider