Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stinna skal ride Blue Hors hest

Paradressurrytter Stinna Tange Kaastrup har fundet sin fremtidige dressurpartner i den blot 5-årige vallak Blue Hors Soletto, og både rytter og Stutteri Blue Hors ser frem til at frugtbart samarbejde

 

Ny Blue Hors hest til Stinna

Den dygtige danske paradressur rytter og flerdobbelte verdens-, europa- og danmarksmester Stinna Tange Kaastrup har siden pensioneringen af hendes faste partner igennem flere år Horsebo Smarties, ledt efter at finde den perfekte hest til at fortsætte hendes succesfulde dressurkarriere

 

Stinna har igennem en periode afprøvet forskellige heste på Stutteri Blue Hors, med henblik på at indlede et samarbejde, og Blue hors ønsker at fremme dressursporten. Nu er det lykkedes at finde den perfekte match, skriver Stutteri Blue Hors i en pressemeddelelse.

 

 

Ny partner den 5-årige Blue Hors Soletto

Stinna Tange prøvet forskellige heste på Blue Hors, indtil hun fandt det perfekte match i den blot 5-årige vallak Blue Hors Soletto (e. Sorento / Belissimo M), som nu er stillet til hendes fulde disposition.

 

"Jeg er mega stolt og beæret over at få så talentfuld en hest stillet til min rådighed, som kan være med til at fremme min ridemæssige karriere", fortæller en glad Stinna Lange Kastrup.

 

Blue Hors glæder sig til samarbejdet

"Blue Hors har en ambition om at fremme dressursporten og et naturligt element i denne ambition er også, at vi gennem støtte og opbakning vil være med til at fastholde og udvikle ryttere, som har forudsætningerne og talentet til at gå hele vejen" udtaler sportschef Ulrik Gerstorf Sørensen.

 

Én af de ambitiøse ryttere, som har ridemæssige kompetencer blandt de allerbedste i verden er netop Stinna Tange, som gennem mange år har markeret sig i Parasporten - ikke mindst til VM i 2018, hvor hun blev dobbelt verdensmester.

 

Det bliver spændende at følge det nye makkerpar i fremtiden

 

Billede

 

Paradressurrytter Stinna Tange Kaastrup har fundet sin fremtidige dressurpartner i den blot 5-årige vallak Blue Hors Soletto, og både rytter og Stutteri Blue Hors ser frem til at frugtbart samarbejde (Billede: Blue Hors)


Tilføjet d. 14-06-2019 kl. 16:06 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
10-11-19 Agnete skal ride Olymbrio
07-11-19 Zepter - en stjerne in spe
22-07-19 Blue Hors fortsætter som vært for DRF stævner
28-06-19 Årets Blue Hors Championat skudt igang
19-06-19 Ny avlskonsulent hos Blue Hors
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
05-02-19 Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors
25-01-19 Er du militaryrytter med ambitioner om NM eller EM?
20-01-19 Stinna Tange Kaastrup Årets Sportsnavn på Fyn
27-12-18 Blue Hors hingste solgt til Canada


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider