Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

To ryttere nomineret til årets para-atlet

De to paradressurryttere Stinna Tange kastrup og Susanne Sunesen er begge nomineret til titlen som årets parasportsudøver 2017, foruden tre andre para-atleter. Til vinderen af den fornemme titel medfølger Keep Living prisen på 40.000 kroner

 

Forrygende paradressur år

2017 har været et forrygende år for de to danske para-dressurryttere Stinna Tange Kaastrup på Horsebo Smarties og Susanne Sunesen på Que Faire, der bl.a. fremviste toppræstationer til EM i para-dressur i Göteborg. Stinna Tange var medaljesluger, da hun tog hele tre medaljer ved EM i para-dressur med hesten Smarties. Susannne Sunesen og Que Faire leverede endnu en gang en suveræn præstation. Ekvipagen tog guld i Kür ved EM i para-dressur samt sølv i holdkonkurrencen.

 

Begge ryttere har gjort det så formidabelt og har i løbet af året 2017 pg har bevist, at de er blandt verdens absolut bedste inden for deres sportsgren. De to ryttere har naturligt gjort sig så bemærket, at de to rutinerede atleter er helt i toppen af det samlede danske felt af para-atleter, der har gjort sig bemærket i 2017. Derfor er de også topkandidater til prisnomineringer.

 

 

To nominerede dressurryttere blandt i alt 5 nominerede para-atleter

Både Stinna Tange Kaastrup og Susanne Sunesen er naturligt med i opløbet om at blive årets para-atlet 2017. De er begge nomineret til titlen som årets para-atlet, i et samlet felt bestående af blot fem nominerede atleter. Hermed har dansk paradressur samlet set store chancer for at løbe med titlen i år.

 

De fem nominerede para-atleter er: Daniel Wagner, atletik, Susanne Sunesen, dressur, Stinna Tange Kaastrup, dressur, Lisa Kjær Gjessing, taekwondo og Cathrine Rosengren, badminton.

 

Pengepræmie på 40.000 følger med prisen

Ved nomineringerne blev der lagt vægt på årets resultater, men også træningsindsats, indstilling og det, at udøveren vil være en god repræsentant for parasporten.

 

Med titlen følger "Keep Living" prisen på 40.000 kroner.

 

"Vi har uddelt Keep Living-prisen igennem 15 år, og jeg kan ikke huske, at vi har haft et stærkere felt af nominerede. Der er virkelig tale om atleter, der tilhører verdenseliten, og atleter - garvede PL-deltagere og kommende PL-debutanter - der allerede nu har fokus rettet mod de Paralympiske Lege i Tokyo i 2020", fortæller Michael Møllgaard Nielsen, der er elitechef i Parasport Danmark til parasport.dk.

 

7 år siden sidste paradressurrytter fik titlen

Det er syv år siden en pararytter tog prisen som årets parasportsudøver, da det i 2010 var selve landsholdet, der fik prisen. Man dkal derfor tilbage til 2007, for at finde en individuel vinder af prisen indenfor para-dressuren, hvor det blev Annika Lykke Dalskov, der løb af med den fornemme pris.

 

Vinderen findes den 25. januar

Den 25.januar bliver årets parasportsudøver 2017 kåret, hvor den prestigefyldte titel og Pressalits Keep Living-prisen uddeles til én af de fem nominerede para-atleter og Parasport Danmark kårer vinderen.

 

Kilde: Parasport Danmark.

 

Billede

 

De to paradressurryttere Stinna Tange kastruo og Susanne Sunesen er begge nomineret til titlen som årets parasportsudøver 2017, foruden tre andre para-atleter. Til vinderen af den fornemme titel medfølger Keep Living prisen på 40.000 kroner. Her Stinna på Horsebo Smarties


Tilføjet d. 16-01-2018 kl. 14:16 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
20-01-19 Stinna Tange Kaastrup Årets Sportsnavn på Fyn
13-12-18 Endnu en nominering til Stinna Tange
08-10-18 Stinna nomineret til Årets Bedste Atlet
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
22-08-17 Individuelt PL-bronze til Stinna!
17-08-17 PL-eliten tørner sammen i Göteborg
12-03-17 Gallashowets tiljublede prisvindere
17-01-17 Flere nomineringer til para-rytterne
07-01-17 Handicap Idrætsprisen 2016 til Stinna


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider