Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour ikke 'Årets Sportsnavn'

Cathrine Dufour der var nomineret til Årets Sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund og Jyllands-Posten, bliver ikke blandt de tre der skal dyste om titlen, til trods for stor opbakning på TV2 afstemningen

 

Dufour ikke årets sportsnavn

Den særdeles populære dressurrytter 25-årige Cathrine Dufour var blandt de 15 indstillede sportsatleter der var indstillet på bruttolisten til Danmarks Idrætsforbunds og Jyllands-Postens pris som 'Årets Sportsnavn'. Listen med de nominerede blev offentliggjort i starten af november (se her). Desværre har den dygtige og ihærdige dressurrytter ikke opnået endelig nominering, så igen er hestesporten, som under DRF er Danmarks 7. største idrætsforbund igen blevet forbigået ved prisuddelingen, hvor kampen om titlen som årets sportsnavn kommer til at stå mellem tennisspilleren Caroline Wozniacki, badmintonspilleren Viktor Axelsen og de to 49'er FX-sejlere, Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen. en tennisspiller, ifølge en pressemeddelelse fra Dansk Idrætsforbund.

 

Endnu ikke en udnævnt hestesportsudøver

Prisen er blevet uddelt siden 1991, og den har endnu ikke været tildelt en repræsentant fra hestesporten, men det har ifølge DIF's administrerende direktør Morten Mølholm i år været særligt vanskeligt at vælge mellem udøverne, der står for en lang række af flotte sportslige resultater i 2017.

 

"Der er hvert år hård konkurrence om at blive Årets Sportsnavn, og 2017 er ingen undtagelse", udtaler DIF's administrerende direktør Morten Mølholm Hansen og fortsætter:

"Det ses blandt andet i den perlerække af VM- og EM-guldvindere, som ikke er kommet gennem nåleøjet og blevet nomineret til det, som vi i al beskedenhed kalder Danmarks største sportspris. Det er imponerende, at et lille land som Danmark formår at lave så mange store sportsstjerner på den internationale scene i så mange forskellige sportsgrene. Det vidner om, at den danske eliteidrætsmodel fungerer, og at der laves et fornemt elitearbejde i Team Danmark og specialforbundene", siger Morten Mølholm Hansen.

Dufour læsernes klare yndling

V2 havde samtidig med udpegningen af de 15 kandidater iværksat en afstemning på TV2.dk hvor læserne kunne byde ind på deres favorit kandidat til Årets Sportsnavn. Her var Catrine Dufour imidlertid en klar yndling til at tage titlen. Ifølge internetafstemningen, endte Cathrine Dufour med at opnå hele 40% af stemmerne af de godt 25.000 der havde deltaget i afstemningen, så skulle de stå til læserne, ville Dufour tage titlen.

 

Godt nok har juryen fravalgt Cathrine Dufour, men på tv2.dk har folket talt i en internetafstemning. Her er hun den foretrukne kandidat til titlen som årets sportsnavn blandt de 15 atleter med hele 39% af de over 25.000 stemmer.

 

Mon ikke Dufour nok skal nå det i en af de nærmeste år. Men den seriøsitet, professionalitet og iver Cathrine går til sporten med Atterupgaards Cassidy for tiden, så skulle hun have gode muligheder for at tage titlen til næste år.

 

TV2's afstemning kan du se her

 

Billede

 

Juryen fravalgte Catrhine Dufour, TV2.dk har læserne stemt i en internetafstemning, hvor dressurrytteren blev den foretrukne kandidat til titlen som årets sportsnavn blandt de 15 atleter med hele 39% af de over 25.000 stemmer (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 28-11-2017 kl. 17:27 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
22-02-20 Total genoprejsning til Dufour og Cassidy!
01-12-19 Sensationel kur-sejr til Dufour og Cassidy
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
20-01-19 Stinna Tange Kaastrup Årets Sportsnavn på Fyn
18-12-18 Ingen rytter bliver Årets Sportsnavn
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider