Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stinna nomineret til Årets Bedste Atlet

Stinna Tange Kaastrup er velfortjent nomineret til Årets Bedste Atlet - vel at mærke på verdensplan - på baggrund af fornemme resultater opnåret i det forgangne år, og senest med to sølvmedaljer ved VM i paradressur . Du kan stemme på hende!

 

Imponerende resultater med Horsebo Smarties

Sammen med hesten Horsebo Smarties har hun på kun tre år vundet PL-medaljer, er blevet Europamester, og for et par uger siden sikrede hun sig så to verdensmestertitler ved VM i paradressur. Nu har det internationale rideforbund FEI nomineret Stinna Tange Kaastrup til Årets Bedste Atlet - altså verdens bedste ridesportsatlet. Der fire nominerede til prisen, der uddeles ved en ceremoni i Bahrain den 20. november.

 

En kæmpe anerkendelse
Det var en meget rørt Stinna, der fredag modtog beskeden om nomineringen.

"Jeg blev bare så rørt, da jeg åbnede mailen, og der stod, at jeg var nomineret til Bedste Atlet. Paradressurryttere nomineres oftest i Against All Odds-kategorien, men det her er altså Bedste Atlet - på lige fod med raskrytterne. Det er en kæmpe anerkendelse - både for mig men også for paradressursporten som helhed. Jeg er så stolt," fortæller Stinna.

 

 

Stinna og Horsebo Smarties har kun været makkerpar siden 2015, men på den korte tid har de opnået næsten alt (bortset fra PL-guld). Med to guldmedaljer var de den helt store oplevelse, da der i september var VM i paradressur i Tryon, USA. Den 24-årige fynbo, der er født uden ben, leverede samtidig karrierens vel nok bedste ridt i kür-disciplinen, hvor hun satte personlig rekord med 78,947 %. Desværre ved Stinna allerede nu, at hun ikke får mulighed for at få Smarties med til PL i 2020, og derfor er hun på jagt efter en ny firbenet makker, der kan hjælpe med at sikre det eftertragtede PL-guld til samlingen.

 

Stem på Stinna
Det internationale rideforbund FEI uddeler hvert år priser til Best Athlete, Rising Star, Best Groom (Hestepasser), Against All Odds og Solidarity. Der er fire nominerede i hver kategori, og afgørelsen falder med 50 % vægt på jury-stemmer og 50 % vægt på en offentlig afstemning. Afstemningen løber fra 5. - 15. oktober, og der kan stemmes her

 

Billede

 

Stinna Tange Kaastrup er velfortjent nomineret til Årets Bedste Atlet - vel at mærke på verdensplan - på baggrund af fornemme resultater opnåret i det forgangne år, og senest med to sølvmedaljer ved VM i paradressur . Du kan stemme på hende! (Arkivtoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 08-10-2018 kl. 14:56 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-11-19 Stinna i dagbogsform om sin nye stjerne
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
20-01-19 Stinna Tange Kaastrup Årets Sportsnavn på Fyn
13-12-18 Endnu en nominering til Stinna Tange
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
16-01-18 To ryttere nomineret til årets para-atlet
22-08-17 Individuelt PL-bronze til Stinna!
17-08-17 PL-eliten tørner sammen i Göteborg
12-03-17 Gallashowets tiljublede prisvindere
07-01-17 Handicap Idrætsprisen 2016 til Stinna


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider