Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Onsdag går det løs ved WEG!

Samtlige 78 heste i verdenstoppens repræsenteret ved 15 landshold og 31 nationer, kommer til start i Grand Prix går dressur onsdag ved det 31. verdensmesterskab i Tryon, hvor WEG skydes i gang med de rigtige og afgørende konkurrencer om verdensmesterskabstitlerne

 

Femten hold af fire ryttere og heste, foruden 18 individuelle deltagere repræsenterende 16 forskellige lande, er tjekket ind ved verdensmesterskaberne i Tryon.

 

Tættest på er sidst

Canada og USA var de sidste nationer der meldte sin ankomst til det store anlæg, mens deltagerdelegationerne fra Australien, Belgien, Brasilien, Tyskland, Storbritannien, Japan Holland, Portugal, Rusland, spanien, Sverige Schweitz og naturligvis Danmark ankom tidligere på ugen.

 

 

Vænner sig til omgivelserne

Ryttere og heste er ved at indkvartere sig og vænne sig til omgivelserne, inklusive det store centeranlæg, der kan huse op til 17.000 tilskuere (Se her).

Der har været lidt udfordringer med at de sidste indkvarteringer for personale og assistenter ikke har været helt på plads, men det løses løbende.

 

Program og præmiepuljer

Det obligatoriske vettjek er planlagt til tirsdag morgen, hvorefter lodtrækningen for startopstillingen finder sted for de to dage grand Prix'en afvikles over. Grand Prix klassen har i alt 70.000 i præmiepenge for holdene og afgør holdmedeljerne, foruden at udgøre selektionskriterie for de seks hold der går videre til OL i Tokyo i 2012, så der er meget på spil for de nationale hold. Yderligere 35.000 US $ vil blive fordelt til de individuelle placeringer.

 

Grand prix specialen som afgør de individuelle placeringer har 85.000 US $ i præmiepenge og er planlagt til afvikling fredag. Den altid seværdige publikumsmagnet Grand Prix Küren afvikles søndag morgen med 115.000 US 4 i præmiepulje.

 

Dommerpanelet

Dommerpanelet består af 7 internationale FEI dommere:

  • Anne Gribbons, USA (hoveddommer)
  • Mariette Sanders-van Gansewinkel, Holland
  • Andrew Gardner, Storbritannien
  • Katrina Wüst, Tyskland
  • Annette Fransen Iacobaeus, Sverige
  • Susan Hoevenaars, Australien
  • Hans-Christian Matthiesen, Danmark

 

Gratis adgang til åbningsceremnien

Til ære og glæde for alle de locale borgere, har Tryon centered indbudt alle tile en åbningsceremoni med concert med Hunter Hayes tirsdag aften, hvor det er gratis at komme med efter først til mølle princippet.

 

Mark Bellissimo, der er manden bag hele det store arrangement, udtalte I forbindelse hermed, at beslutningen med gratis pladser var at cermonien skulle dedikeret til alle de mennesker som velvilligt har støttet og bidraget til at få stablet arrangementet på benene:

 

"vi har leveret dette verdensmesterskab på under 18 måneder, der udgør en tredjedel af den oprindelige planlægningshorisont, og det kunne ikke være lykkedes uden de mange hådværkerteams tæt på 1.000 af slagsen og vores personale, så vi ønskede at ære dem med denne festbegivenhed, så de har mulighed for at detage med deres familier" udtalte Mark Bellissimo.

 

læs mere om forberedelserne af det store anlæg her

 

Billede

 

Samtlige 78 heste i verdenstoppens repræsenteret ved 15 landshold og 31 nationer, kommer til start i Grand Prix går dressur onsdag ved det 31. verdensmesterskab i Tryon, hvor WEG skydes i gang med de rigtige og afgørende konkurrencer om verdensmesterskabstitlerne

 


Tilføjet d. 11-09-2018 kl. 13:59 af i kategorien Ridesport.
Tags: WEG 2018.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien
16-09-18 WEG küren søndag blev aflyst
16-09-18 Flot dansk indsats med ingen videre til Küren


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider