Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

WEG küren søndag blev aflyst

Arrangørerne af WEG i Tryon har været ramt af uheld, og den orkan som hærger i North Carolina har betydet, at søndagens store finale i Grand Prix kür blev aflyst, selvom forsøg på at flyttet konkurrencen har været forsøgt

 

Flytning var ikke muligt

Hvis der er mange er havde set frem til at se den store Kürfinale på TV i dag, med ikke kunne finde den, så er der en rigtig god grund hertil. Den blev desværre aflyst grundet de vejrmæssige udfordringer der har været i området af Tryon i denne uge, og logistikken kunne ikke give plads til afviklingen.

 

Arrangørerne havde alle intentioner om at flytte Helgstrand Grand Prix kür til mandag, fordi søndagens voldsomme, forventede nedbør, vil gøre det umuligt at afvikle konkurrencen. Alle gode kræfter har været sat ind på at gøre det logistisk muligt at flytte küren en dag, men det har vist sig ikke at være muligt.

 

 

"Det var ikke en let beslutning, men vi har undersøgt enhver mulighed inklusiv at rykke hestenes afrejse, eller flytte konkurrencerne indenfor og skifte bunden ud (så den passer til dressur og ikke reining), men desværre har dette vist sig umuligt", siger stævnets præsident Michael Stone.

Han erkender, det er frygtelig skuffende for de 15 finalister og for de mange publikummer, som har købt billetter til finalen, men "vejret giver os ikke en anden mulighed", udtaler han. "Hestenes velfærd har topprioritet, og det er ikke muligt at flyve hestene ud fra USA samme dag, som de går konkurrence."

 

"Selvom vi er dybt skuffede, så er det en beslutning, som måtte træffes, vi har haft to absolut verdensklasse konkurrencer her i Tryon, inklusive gårsdagens Special, hvor Tysklands Isabell Werth og Bella Rose vandt guld", slutter han.

 

Læs mere om afgørelsen på Dressage.News her

 

Billede

 

Arrangørerne af WEG i Tryon har været ramt af uheld, og den orkan som hærger i North Carolina har betydet, at søndagens store finale i Grand Prix kür blev aflyst, selvom forsøg på at flyttet konkurrencen har været forsøgt (Privatfoto: Rikke Svane)

 

Se start og resultatlisterne her


Tilføjet d. 16-09-2018 kl. 17:24 af i kategorien Ridesport.
Tags: WEG 2018.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien
16-09-18 Flot dansk indsats med ingen videre til Küren
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider