Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot dansk indsats med ingen videre til Küren

Med en samlet 17. plads og en 24. plads til henholdsvis Daniel Bachmann Andersen og Rikke Svane, formåede Danmark ikke at få ryttere med blandt de 15. ryttere der skulle gå videre til Kur finalen Efter Grans Prix Specialen. Men Der var andre danske indslag at glædes over på avlssiden

 

Ingen danskere videre til küren

Den individuelle medaljekamp ved VM i dressur skulle dystes i Grand Prix Special, hvor både Rikke Svane på Finckenstein og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack havde kvalificeret sig til at ride. Både Daniel og Rikke vidste fine takter, og det blev til hhv. en 17. og en 24. plads, hvilket desværre ikke var nok til at komme blandt de 15 bedste, der var planlagt til at ride kür finale søndag, der så efterfølgende alligevel blev aflyst (se her)

 

Flot afslutning for Rikke og Finckenstein
Rikke og Finckenstein var første dansker på banen, og det blev til et resultat på 70,714 % og en 24. plads, hvilket Rikke efterfølgende var meget tilfreds med: "Det er en fed aena at ride i. Jeg er bare så stolt over at være kommet så langt. At få lov at ride endnu en tur i den smukke arena. Heg Nød det !!!. Fedt at avancere til nr 24."

 

 

Og når man ser på hele optakten til dette WEG i perspektiv, er det ikke svanskeligt at forstå Rikkes reaktion på sin oplevelser, der har været en fantastisk tur: "At komme far at være 2. reserve og til at ende som nr 24 ud af 77 ekvipager. Det er helt vildt, en fed oplevelse for os. Jeg er mega stolt af min sorte diamant!"

 

Rikke Svane røber samtidig at Finckenstein nu stopper med hende på toppen med WEG, der sætter et fint punktum for et langt og frugtbart samarbejde.

 

Videre til næste generation

"Den gamle dreng har klaret varmen fantastisk og har taget det hele med ophøjet ro. Det har været fantastisk, at få muligheden for at slutte af med et VM, og vi har givet alt, hvad vi har i os, og faktisk leveret noget af det bedste, vi har gjort sammen. Nu får han lov at stoppe på toppen, og fremover skal han gå med min datter, som kan lære så meget af ham," fortalte Rikke efter ridtet.

 

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein har også et par rosende bemærkninger med på vejen:

"Vi er rigtig stolte af Rikke og Finckenstein som med rutine og entusiasme har givet så meget for landsholdet. Særligt ekvipagens rutine har kunnet mærkes her ved VM, og rutine giver så meget ved de store mesterskaber," siger landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein.

 

Lige ved og næsten for Daniel og Zack
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack er Danmarks stærkeste kort ved VM. Ekvipagen leverede et fint program, der dog desværre også rummede et par fejl. Det gav en samlet karakter på 73,541 %, hvilket udløste en 17. plads, og selvom tyskerne får sorteret en ekvipage fra (max. tre pr. nation i finalen), kommer Daniel og Zack akkurat ikke blandt de 15 bedste, der skulle ride kür-finalen søndag. Dette blev dog desværre ikke til noget på grund vejrvarslinger og logistik udfordringer, hvilket sikkert både deltagerne og tilskuerne er kede af, men sådan kan det gå ved live-arrangementer (se her)

 

DV-heste i top

Der var imidlertid også andre danske indslag at glæde sig over i Grand Prix Specialen. Det gik strygende for amerikanske Kasey Perry-Glass, som med den danskopdrættede Gørklintgårds Dublet (e. Diamond Hit / Ferro) lå nummer et igennem en stor del af konkurrencen med en flot score på 78.541 %. De blev først for alvor indhentet af de sidste ryttere og sluttede på en flot individuel sjetteplads.

 

Nummer syv blev Zack-sønnen Glock's Zonik, og det er tydeligt at se parallellerne til faderen. Glock's Zonik, blev redet af hollandske Edward Gal dansede sig til 77.751 %.I konkurrenen.

 

Se resultater og startslister her

 

Billede

 

Med en samlet 17. plads og en 24. plads til henholdsvis Daniel Bachmann Andersen og Rikke Svane, formåede Danmark ikke at få ryttere med blandt de 15. ryttere der skulle gå videre til Kur finalen Efter Grans Prix Specialen. Men Der var andre danske indslag at glædes over på avlssiden. Her ses Rikke Svane og Finckenstein (Foto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 16-09-2018 kl. 17:22 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien
16-09-18 WEG küren søndag blev aflyst
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider