Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Steffen Peters skifter hest til WEG

Den amerikanske holdrytter Steffen Peters kommer ikke til at ride Rosamunde til WEG, der i sidste øjeblik er trukket fra konkurrencen. Det bliver i stedet Suppenkasper, som Steffen Peters stiller op på i verdensmesterskaberne i dressur

 

Suppenkasper indtager Rosamundes plads

Det amerikanske rideforbund har netop annonceret at det ikke som planlagt bliver Rosamunde (e. Rock Forever / Fiddermark), der skal rides af den rutinerede Steffen Peters ved verdensmesterskaberne i Tryon. Rosamunde er ligesom en lang række andre topheste der har måtte trækkes fra konkurrencerne. Ovenpå transporten har 11-åige Rosamunde ikke været helt fit til at deltage, og i stedet medbringer Steffen Peters sin anden hest den 10-årige KWPN vallak Suppenkasper (e. Spieldberg), der har været bedre til at klare transporten og tilpasningen til det anderledes klima

 

Medbragt begge heste

Steffen Peters har været så heldig at medbringe begge heste til Tryon, og det gør det derfor let at skifte hest i sidste øjeblik:

"Både Rosamunde og Suppenkasper to turen fra vestlkysten i fly og tog og ankom i god behold her til WEG", udtaler den tekniske rådgiver for det amerikanske dressurlandshold Robert Dover. "Oven på rejsen og under tilpasningen til det lokale varmere klima, var Rosamunde lettere dehydreret ved sin ankoms. Dette forårsagede et afbræk i hendes træning. Hun kom sig godt, men af hensyn til hoppen og i betragtning af at Suppenkasper har været helt fantastisk under træningen, er belutningen taget at foretage skiftet mellem de to heste. Vi er rigtig spændte på at se denne nye stjerne optræde på verdensarenaen."

 

 

Det amerikanske hold vurderes at være det hold der skal tage kampen op med Tyskland om guldet ved verdensmesterskaberne (se her) Tyskerne har flere nye kombinationer med og nu bliver der således også en ny kombination på det amerikanske hold, der vil være med til at øge spændingen om hold konkurrencernes udfald.

 

Billede

 

Den amerikanske holdrytter Steffen Peters kommer ikke til at ride Rosamunde til WEG, der i sidste øjeblik er trukket fra konkurrencen. Det bliver i stedet Suppenkasper, som Steffen Peters stiller op på i verdensmesterskaberne i dressur. her Steffen Peters på den imponerende Rosamunde, som altså ikke kommer til at deltage ved WEG 2018 (Arkivfoto)


Tilføjet d. 09-09-2018 kl. 13:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien
16-09-18 WEG küren søndag blev aflyst
16-09-18 Flot dansk indsats med ingen videre til Küren


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider