Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stækket men fortsat stærkt tysk Aachen Team

Det er et stækket tysk dressurhold, der deltager ved disse dages store CHIO stævne i Aachen, da flere af favoritterne er dømt ude. Alligevel har tyskerne så meget godt materiale, at de nok skal sikre sig mange top-placeringer

 

Frafald i tyske rækker

Kort tid forud for det store årlige CHIO stævne i Aachen meldtes der frafald i toppen af de tyske rækker. Alligevel skal konkurrenterne ikke undervurdere de tyske deltagere, da tyskerne har masser at byde ind med.

 

Desparados er ude af CHIO Aachen

Først var det den 17-årige Christina Bröring-Spreches 17-årige OL-hest Desparados, der blev dømt afbud for til det sidste udtagelsesstævne CHIO til WEG og derfor også glipper WEG stævnet. Dernæst blev det få dage før stævnets start meddelt at også den regerende tyske mester Sönke Rothengers hest, den 11-årige Cosmo (e. Van Gogh & Landjoker) er ude af CHIO stævnet.

Begge heste grundet at de er ikke helt fitte til konkurrencen. I Desparados tilfælde, grundet at den aldrende hest ikke helt endnu er kommet sig over en alvorlig skade og, derfor ikke er helt stævneklar (se her).

 

 

Cosmo er ude af CHIO Aachen

I Cosmo's tilfælde, har han lidt af en infektion og har fortsat forhøjet temperatur, og det er i samråd mellem rytter, træner og den tyske udvælgelses komite derfor besluttet at trække ham fra deltagelse i Aachen, så han kan komme sig på fuld tid. Rothenbergers plads på WEG holdet er imidlertid sikret, selv om Cosmos trækkes fra CHIO i Aachen. Parret to bl.a. sejren i Grand Prix special ved CDI stævnet i Hagen 2018 med 82,255 %, og de slog verdensetteren Isabelle Werth på Weihegold ved de tyske mesterskaber 2018 i Belve.

 

Weihegold er ude af CHIO Aachen

Når vi nu er ved Isabell Werth og Weihegold, så deltager Weihegold ej heller i Aachen. Wiehegold har senest været på konkurrencebanerne netop ved de tyske mesterskaber i Belve i maj måned. Efter World Cup finalerne i Paris i April, fik Weihegold en pause fra sporten og er i stedet blevet skullet for embryos. Da hun returnederede i sporten igen, fremstod hun lidt overvægtig og ikke helt i topform.

 

Ifølge det tyske Dressursport Deuchland, som er det tyske dressurudvalgs officielle portal, er årsagen til at Weihegold er trukket, at man ønsker at se Werth på Emilio og bella Rose i Aachen fremfor Weihegold, da komiteen ønsker at bruge Aachen til at vælge hestene der skal deltage i WEG i Tryon, USA.

 

Fortsat knugende stærke tyske kort

Selvom et tilsvarende frafald af topheste i toppen af dressureliten til sammenligning ville være knusende for et dansk dressurhold, så har tyskerne så meget materiale at trække på, at de nok skal sætte sig på mange af topplaceringerne alligevel i Aachen.

 

Alene Isabell Werth har masser af heste at vælge imellem, og hun har netop taget Emilio og Bella Rose med til Aachen. Bella Rose har allerede demonstreret at tyskerne fortsat er stærke med en sejr i førstedagens firstjernede CDI Grand Prix i går onsdag den 18. juli, og Emilio stiller hun med i den 5. kvalifikation i Nations Cup turneringen.

 

Alene i den firstjernede CDI satte Tyskland sig i går på de fire første placeringer (se her).

 

Det tyske hold er godt nok stækket med fraværet af Desperados, Cosmo og Weihegold, men fortsat skræmmende stærkt hold på hjemmebane, hvilket førstedagens konkurrencer allerede indikerede.

 

Ingen afprøvning af WEG konkurrenter

Aachen bliver imidlertid ikke den ventede afprøvning af styrkeforholdet mellem de store favouritter til WEG titlen, mellem de største stjerner Isabelle Werth på Weihegold, Laura Graves på Verdades, Sönke Rothenberger på Cosmo og danske Cathrine Dufour på Cassidy, når nu de kommende dages konkurrencer afvikles. Med to af kombinationerne ude af spillet i CHIO'en, kan udfaldet nå et få et helt andet resultat, når det gælder WEG.

 

Spændende bliver det under alle omstændigheder.

 

Følg med i CHIO i Aachen her

 

Billede

 

Det er et stækket tysk dressurhold, der deltager ved disse dages store CHIO stævne i Aachen, da flere af favoritterne er dømt ude. Alligevel har tyskerne så meget godt materiale, at de nok skal sikre sig mange top-placeringer. Vinderen af World Cup Weihegold er en af de ialt tre tyske top-heste, der ikke er med i CHIO Aachen 2018. Her ses Isabelle Werth og Weihegold efter deres world cup sejr (Arkivfoto)


Tilføjet d. 19-07-2018 kl. 22:42 af i kategorien Ridesport.
Tags: CHIO Aachen.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-07-18 8 ekvipager over 80 % i CHIO Kür!
24-07-18 DV-heste mest vindende i Aachen
22-07-18 Dansk bronze trods frafald
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
18-07-18 Så er Aachen CHIO skudt igang!
12-07-18 Desparados udelukket fra WEG
19-07-10 Eric Lamaze og Hickstead vandt Aachen GP
16-07-10 Suveræne Irere i Aachen
16-07-10 Dansk skuffelse i Aachen
14-07-10 Aachen er skudt i gang


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider