Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sejr til Dujardin og Freestyle

Det blev til sejr til Charlotte Dujardin og Mount St. John Freestyle den trestjernede Grand Prix ved Hartpury Festival of Dressage. Det var dog et vinder-ridt der ikke var uden skønhedsfejl, men briterne ser ud til at være ved at være tilbage i den internationale dressur-top

 

Sejr til Dujardin

Charlotte er med den meget talentfulde hoppe Mount St John Freestyle ved at have en hest i en kaliber så hun igen kan gøre sig gældende i international konkurrence, efter den allerede legendariske Valegos farvel til konkurrencebanerne.

 

Ved det store årlige Hartpury Festival of Dressage vandt Charlotte Dujardin på Emma Blundell's 9-årige hoppe, den smukke Mount St John Freestyle. Ekvipagen sejrede i den trestjernede CDI, men knapt 78 %, foran sin ven og samarbejdspartner Carl Hester på Hawtins Delicanto og landsmanden og OL Spencer Milton, der i dagens anledning fik comeback på Supernova II (læs mere her). Alle har de redet OL og store internationale stævner sammen.

 

 

Forbedringspotentiale trods knapt 78%

Charlotte's og Mount St John Freestyles ridt var til trods for den høje karakter ikke helt så flydende som, som det tidligere er set fra hoppens side, og der indsneg sig også et par fejl, er kostede - måske en konsekvens af den stegende hede. Pilaffen fik ikke helt den kvalitet, som det er set før og

 

Freestyle virkede ikke helt villig og veloplagt. Til gengæld brillerede hun i andre øvelser der trak karakteren op. Et ikke helt overbevisende ridt, til trods for karakteren 77,43%, men dejligt at se så stor kvalitet i de øvrige øvelser, og med lidt finpudsning og en bedre dag, er Dujardin helt sikkert ved at være med i den absolutte internationale top igen, på denne nye stjernehest.

 

Et stærkt britisk hold ved at være samlet

Med Carl Hester i fin form på andenpladsen med Hawtings Delicanto på andenpladsen med 76,087 % og Spencer Milton i sit comeback ridt på Supernova II med en tredjeplads til 75,848 %, så er de britiske topryttere ved at være i form igen til at kunne gøre sig gældende igen internationalt som hold, efter en lidt stille periode siden Valegro's afsked fra konkurrencebanerne og Supernovas lange pause (se her).

 

Dertil kommer den nye outsider Fiona Bigwood, der er gift med danske Anders Dahl, der med sin nyerhvervede DV hest Kjærholms Abutsiaq, ser ud til at blive bedre og bedre for hver gang de viser sig på banerne. Denne ekvipage red sig ind på en samlet ottendeplads i klassen med knapt 70 %.

 

Med WEG rundt om hjørnet, ser det i særdeles ud til, at briterne er ved at samle tropperne for endnu en runde, hvor de har ambitioner om at gøre sig gældende i den absolutte verdenselite, som de gjorde det med stor succes i tiden fra OL i London 2012 til OL i Rio i 2016, så mon ikke de øvrige hold skal til at kaste et blik igen på briterne som aspiranter til medaljerækkerne.

 

Billede

 

Det blev til sejr til Charlotte Dujardin og Mount St. John Freestyle den trestjernede Grand Prix ved Hartpury Festival of Dressage. Det var dog et vinder-ridt der ikke var uden skønhedsfejl, men briterne ser ud til at være ved at være tilbage i den internationale dressur-top


Tilføjet d. 10-07-2018 kl. 11:13 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
23-05-19 Spencer Wilton trækker Super Nova fra EM landsholdschancer
06-05-19 Dujardin og Freestyle får comeback i juni
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
10-07-18 Flot comeback til Supernova II
12-05-18 Dujardin og Freestyle gør det igen!
11-05-18 Freestyle og Dujardin godt på vej
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!
14-02-18 Dujardins Barolo solgt til Japan
06-02-17 Valegro var stjernen ved KWPN hingsteshow


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider