Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dujardin og Freestyle gør det igen!   VIDEO

Dujardin og Mount St. John Freestyle, freestylede i den grad i fredag aftens freestyle og vandt suverænt Royal Windsor Hors Show DCI4* Grand Prix Kür'en med mere end 80%, og med stor afstand til sin forretningspartner og tidligere træner Carl Hester på Don på Don Carissimo på andenpladsen

 

Freestyle vinder freestyle

Charlotte Dujardin og den ekstremt talentfulde hanoverraner hoppe Mount St. John Freestyle (e. Fiedermark / Donnerhall), viste publikum i den grad freestyle fredag aften ved Royal Windsor Horse Show, da de i overlegen og suveræn stil tog sejren i küren. Det er blot parret anden internationale freestyle i storetur.

 

Parret debuterede i klassen for blot en måned siden, hvor de faktisk scorede en anelse mere. Ikke desto mindre imponerende for den unge ekvipage, der i den grad har fremtiden for sig. Dujardin der ikke selv ejer heste er for kort tid siden stillet i udsigt, fortsat at kunne disponere over den talentfulde hoppe frem til næste OL.

 

 

Carl hester på andenpladsen med Delicato

Anden placerede i klassen blev endnu en hanoveraner, nemlig Hawtins Delicato (e. Don Crusador / World Cup III), med Charlottes egen tidligere træner og forretningspartner Carl Hester i sadlen. Det blev til en samlet dommerkarakter på 76,825 % - altså med mere end 4 procents afstand til Charlotte og Freestyle.

 

Det var dog Hwakins Delicato's og Carl Hesters første CDI Grand Prix konkurrence, så Hester var efterfølgende godt tilfreds med præstationen, som gav dem andenpladsen i Küren, præcis som de havde fået det efter Dujardin og Freestyle i den indledende Grand Prix ( se her)

 

Garath Hughes på Don Carissimo (e. Lingh / Picandt) blev 3'er i klassen med 73,870 %.

 

Billede

 

Dujardin og den hoppen Mount St. John Freestyle, freestylede i den grad i fredag aftens freestyle og vandt suverænt Royal Windsor Horsw Show DCI4* Grand Prix Kür me mere end 80%, og med stor afstand til sin forretningspartner og tidligere træner Carl Hester på Don på Don Carissimo på andenpladsen. Her ses Charlotte og Freestyle (Arkivfoto)


Tilføjet d. 12-05-2018 kl. 10:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-09-20 Hester nyder succes på ny hest
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
04-01-20 Hester vinder i Liverpool på Nip Tuck
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
17-09-19 Hester og Nip Tuck britiske dressur mestre 2019
08-07-19 Hester tager sejren i specialen i Hartpury
08-07-19 Dujardin og Freestyle sejrer med 2x personlig highscore
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
13-06-19 Hesters OL-hest Escapado er ikke mere
06-05-19 Dujardin og Freestyle får comeback i juni


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider