Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dujardin og Freestyle får comeback i juni

Britiske Charlotte Dujardin og superhoppen Mount St. John Freestyle forventes retur på konkurrencebanerne til Bolesworth CDI stævnet i juni, efter 9 måneders pause fra konkurrencebanerne. Hoppen vil blive sparet i år da britterne har OL i Tokyo for øje

 

Forventet comeback i juni

Charlotte Dujardin er gledet ned lidt ned af verdensranglisterne i dressur, med den ellers så fantastiske hoppe Mount St. John Freestyle, der ikke har været startet i konkurrencer i en længere tidsperiode.

 

Nu varsles det fra Charlotte Dujardins lejr, at deres længe ventede comeback formentlig bliver CDI'en på hjemmebane i Bolesworth, England, der afvikles i dagene den 12-16 juni 2019.

 

 

Kommer ikke til Windsor - men det gør Maj Tofte Olesen og Rustique

Håbet var stort hos arrangører og dressurentusiaster, der har set frem til at deres dobbelte olympiske dressurdronning Charlotte Dujarding skulle ride MSJ Freestyle (e. Fidermark / Donnerhall, ved det traditionsfyldte Windsor Horse Show i dagene 9-10 maj 2019.

 

Royal Windsor CDI bliver afviklet indenfor selve rammerne af Windsor Castle, og der er kun 14 ekvipager invitereret, heraf primært bitter, og blot med deltagelse af to europæiske ekvipager, hvoraf den ene er dansk - nemlig Maj Tofte Olesen, der tager den skimlede Rustique med til den royale fest.

 

Bolesworth bliver første stævne i 2019

Det bliver imidlertid først senere at Storbritanniens dressurdronning kommer til at lufte den 10-årige MSJ Freestyle, der er ejet af Emma Jane Blundell på de internationale dressurbaner.

"Der er kun planlagt få konkurrencer i år, med olympiaden for øje" tilkendegav Blundelle i et interview til Eurodressage og tilføjede "Jeg tror Bolesworth bliver målet i første omgang".

 

Debutterede i grand prix for et år siden

Dujardin debuterede i grand prix i april sidste år ved CDI stævnet i Nueuw en St Joosland, og deltog herefter i British CDI i Windsor, Bolesworth og Hartpury, for at sikre sig billetten på det britiske hold til WEG i Tryon i efteråret 2018, hvor det britiske hold som bekendt vandt bronze og Dujardin tillige sikrede sig en individuel Bronze på Freestyle.

 

Dujardin og Freestyle har ikke været på konkurrencebanerne siden WEG i Tryon, og har derfor haft en pause på i alt 9 måneder. Freestyle er dog efter sigende fit og i fuldt arbejde, men vil kun blive taget med til selektive shows, for at spare på energiniveauet.

 

"Hesten ser fantastisk ud" melder Carl Hester". Vi giver hende bare en kort sæson, da vi har OL i Tokyo som det store mål. Hun er i fuldt arbejde og bliver klar til Bolesworth"

 

På spørgsmålet om Aachen og Hartpury også er blandt de shows hvor man vil kunne forvente at se ekvipagen, for at de kan sikre deres 2019 EM-billet til Rotterdam, Holland svarer Hester "Vi har begge stævner på listen. Vi tager beslutningen efter Bolesworth"'

 

Billede

 

Britiske Charlotte Dujardin og superhoppen Mount St. John Freestyle forventes retur på konkurrencebanerne til Bolesworth CDI stævnet i juni, efter 9 måneders pause fra konkurrencebanerne. Hoppen vil blive sparet i år da britterne har OL i Tokyo for øje. Her ses Dujardin på Freestyle (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 06-05-2019 kl. 15:44 og sidst rettet den 06-05-2019 kl. 15:46 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
08-07-19 Dujardin og Freestyle sejrer med 2x personlig highscore
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
13-12-18 Freestyle afmeldt Olympia jule World Cup
10-07-18 Sejr til Dujardin og Freestyle
12-05-18 Dujardin og Freestyle gør det igen!
11-05-18 Freestyle og Dujardin godt på vej
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!
31-12-17 Hester og Dujardin brillerer en sidste gang i 2017


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider