Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Spencer Wilton trækker Super Nova fra EM landsholdschancer

Spencer Wilton trækker hans 16-årige top-hest Super Nova fra kvalifikationskapløbet om en landsholdsplads til EM i Rotterdam, og vil i stedet satse på at sikre sig en af de tre britiske landsholdspladser til OL i Tokyo 2020

 

Spencer trækker Super Nova fra kvalifikation

Den britiske landsholdsrytter Spencer Wilton, der senest repræsenterede Storbritannien ved WEG på sin top-hest Super Nova (e. De Niro), trækker sig allerede nu i kapløbet om pladser til EM 2019 i Rotterdam, Holland. Spencer Wilton har i samråd med Super Novas ejer - besluttet at give den 16-årige landsholdshest en længere pause.

 

Super Nova var tidligere ejet af Carl Heser og Roly Luard, som solgte hesten til Goodman og Wilton i 2012. Super Nova og Spencer debuterede i lille tur i 2013 og på Grand prix niveau i 2014. Den store vallak deltog for første gang på det britiske landshold i 2016 ved OL i Rio og efterfølgende ved EM i 2017 i Gøteborg, og i 2018 ved WEG i Tryon i North Carolina, USA.

Ved WEG hjalp deres Grand Prix score på 74.581%, det britiske landshold til at sikre sig bronzemedaljen for hold, men parret trak sig igen fra Grand Prix Specialen.

 

 

Skade driller fortsat

Super Nova blev desværre skadet vinteren 2017-2018, og det betød at han var ude af konkurrencer i det meste af den efterfølgende sæson, og deltog alene i de hjemlige kvalifikationsstævner, hvor han flere gange måtte trækkes fra küren.

 

Kredsen bag Super Nova, har erkendt at der skal en længere pause til, for at sikre sig af den aldrende store vallak, kan komme helt i orden igen, og han skal ikke presses af yderligere kvalifikationskrav i denne sæson.

 

Satser på OL i Tokyo 2020

På baggrund heraf har makkerparret bag hesten besluttet ikke at løbe nogen risiko, og trække hesten fra den endelige kvalifikation EM, i håbet om, at han her i sin karrierers efterår kan holde til og være klar til at sikre sig en af de tre pladser på det britiske landshold til OL i Tokyo i 2020.

 

Billede

 

Spencer Wilton trækker hans 16-årige top-hest Super Nova fra kvalifikationskapløbet om en landsholdsplads til EM i Rotterdam, og vil i stedet satse på en af de tre britiske landsholdspladser til OL i Tokyo 2020 (Arkivfoto)


Tilføjet d. 23-05-2019 kl. 11:52 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-07-19 Stor medie-sejr for paradressuren
17-07-19 Ride-anlægget til OL i Tokyo står næsten klar
20-06-19 Krav til OL i Tokyo 2020 er klar
10-07-18 Sejr til Dujardin og Freestyle
10-07-18 Flot comeback til Supernova II


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider