Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danmark foreløbig 2’er i Nations Cup – individuel sejr til Dufour

Dressurrytterne var til formiddag på banen i den første Nations Cup klasse i Compiégne i Frankrig, den femstjernede Grand Prix. Det blev til en individuel sejr til Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy og en foreløbig andenplads for hold til Danmark, mens Sverige lagde sig i spidsen for konkurrencen med tre ekvipager i top 5

 

Nations Cup i Compiégne

I denne weekends afvikling af Nations Cup i Compiégne i Frankrig, deltager Danmark med et hold bestående af Ulrik Mølgaard på Michigan, Anders Dahl og Selten HW,Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.

 

I holdkonkurrencen rider Danmark mod Sverige, Belgien, Frankrig, England, Holland og Schweiz.

 

To danske placeringer

Her til formiddag lørdag den 19. maj var dressurrytterne så i vælten for første gang i CDIO5* Nations Cup - den indledende Grand Prix.

 

Ulrik Mølholm på Michigan var første danske ekvipage på banen. Det blev til en samlet score på 67,826 %, der slutteligt rakte til en samlet 18. plads i feltet bestående af 25 ekvipager. Næste danske ekvipage var Anders Dahl på Selten HW. De fik et fint ridt, der kastede 71,348 % af sig fra dommerne. Det rakte til en slutplacering i dagens klasser som nummer 6 ud af de 25 startende ekvipager.

 

 

Sejr til Dufour og Cassidy

Svenskerne havde generelt vist god figur inden den sidste dansker på banen, Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy.

 

Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy, leverede hvad de skulle, og det sikrede dem sejren i klassen med 79,696 %, i god afstand til resten af feltet, og den nærmeste svenske konkurrent Juliette Ramel på Buriel K.H., der opnåede 74.543 %.

 

Svenskerne i front af Nations Cup

Svenske Patrik Kittel på Well Done De La Roche CMF, sikrede sig tredjepladsen med 74,543 %, og endnu en svensker Antonie Ramel på Brother De Jeu red sig ind på en samlet femteplads me 72,326 %

 

Svenskerne der havde generelt en rigtig god og gennemgående stabil dag, hvor hele holdet, viste gode stabile ridt på et højt niveau. Sverige endte således med hele tre ekvipager i top 5. Det betød at svenskerne samlet lagde sig komfortabelt i spidsen for holdkonkurrencen efter Grand Prix'en, til trods for den danske sejr til Dufour og endnu en dansk placering til Anders Dahl.

 

Søndag skal rytterne enten ride Grand Prix Special eller Grand Prix Freestyle (kür), og det hold, der slutter med den højeste samlede pointsum fra lørdag og søndag, vinder Nations Cuppen.

 

Se de individuelle resultater her


Se den foreløbige stilling for holdene her

 

Billede

 

Dressurrytterne var til formiddag på banen i den første Nations Cup klasse i Compiégne i Frankrig, den femstjernede Grand Prix. Det blev til en individuel sejr til Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy og en foreløbig andenplads for hold til Danmark, mens Sverige lagde sig i spidsen for konkurrencen med tre ekvipager i top 5. (Arkivtoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 19-05-2018 kl. 16:19 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
12-03-19 De vandt – and never gave up%!
18-02-19 Dufour gir clinic i Herning
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
28-08-18 Dufour Club rykker til Jylland
17-08-18 Ingen Dufour og Cassidy til WEG
23-07-18 8 ekvipager over 80 % i CHIO Kür!
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
24-06-18 Indblik i træning på top-niveau
26-05-18 Højdepunkter og nedtur med diskvalifikation


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider