Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stor succes til Daniel Bachmann i Hagen!

Daniel Bachmann Andersen havde vind i sejlene ved det store internationale dressurstævne Horses & Dreams i Hagen, hvor han med hele 4 tilmeldte heste havde nok at se til. Travlheden gik dog ikke ud over resultaterne, og det blev et stævne der kastede flotte placeringer af sig

 

Travlhed og vind i sejlene

Daniel Bachmann Andersen har for tiden vind i sejlene internationalt og har flere heste på forskelligt niveau at gøre det med. Udover at Daniel Bachmann har stor international succes med den Grand Prix uddannede Blue Hors Zack, som han senest fik wildcard til World Cup finalen med, og hvor det blev til en flot samlet placering på en 7-plads (se her), så nyder han også succes med andre heste.

 

Horses & Dreams med fire tilmeldte heste

Ved den forgangne weekends store internationale dressurstævne Horses & Dreams i Hagen, havde den 27-årige danske Blue Hors berider hele fire heste med, men travlheden gik imidlertid ikke ud over kvaliteten af resultaterne.

 

 

De medbragte heste var den 8-årige Veneziano (e. Vivaldi / Donnerhall), den 10-årige Blue Hors Don Olymbrio, (e. Jazz /Olympic Ferro), den 10-årige Blue Hors Zepter (e. Blue Hors Zack / Wolkentanz II) og den 8-årige Zee Me Blue (e. Blue Hors Zack.)

 

Veneziano - to sejre af tre starter

Særligt duoen Daniel Bachmann Andersen og Veneziano klarede konkurrencerne i Hagen Horses & Dreams stævnet med imponerende resultater. Ekvipagen var tilmeldt tre starter og satte sig på sejren i de to af klasserne, hvor han var oppe imod verdensklasseryttere som Isabell Werth og Hubertus Schmidt.

 

I fredagens internationale Intermediaire II vandt de med 73.684 %, og søndag vandt de den nationale klasse Qualifikation zum Finale Louisdor-Preis med 74.023 %. Den sidste klasse er en form for kort Grand Prix-klasse for yngre heste og førstepladsen kvalificerede danskeren til finalen i Louisdor Cuppen, som afholdes i Frankfurt til december.

 

Søndagens korte Grand Prix-klasse var en form for Grand Prix-debut for Veneziano, som i princippet klar til normal Grand Prix, men hvor Daniel, som har redet hesten siden den var 4 tilkendegiver at de skynder sig langsomt med. Det bliver nok først til efteråret efter en pause og med lidt avlsfokus, at Veneziano kommer til at debutere i Grand Prix. Skønt Veneziano kun er 8-år gammel har den nerve-ro, som var den langt mere rutineret, og det er lidt af en gave for den danske berider.

 

Zee Me Blue - anden og fjerdeplads

På Blue Hors Zee Me Blue, blev det til en andenplads i Prix St. George 73,618 % og efterfølgende en fjerdeplads i Intermediare I til 71,147 %.

 

Olymbrio - fjerde plads

På Blue Hors Olymbrio, er det blevet til en flot fjerdeplads i den firstjernede Grand Prix om torsdagen med 74,087 % efter top navne som Kristina Bröring-Spreche på Desparados, Severo Jurado Lopez på Deep Impact og Patrik Kittel på Delaunay og efterfølgende fik de en ottendeplads i Freestylen med 73,875 %, i samme stærke felt. Endelig fik de en 11. plads i søndagens Grand Prix speciale med 68,191 %.

 

Zepter

På Blue Hors Zepter blev det til en 8.-plads med 72,109 % i den firstjernede Grand Prix lørdag, også i et felt af meget stærke internationale ekvipager og en 11. plads i søndagens Grand Prix Speciale med 70,979 %.

 

Flot dansk deltagelse

Det var i øvrigt dejligt at se så mange deltagende danske ekvipager i stævnet. Udover Daniel Bachmann Andersen var de øvrige danskere der var taget med Hagen for at repræsentere de rød-hvide farver Anna Zibrandtsen, Anders Dahl og Lotte Skjærbæk gjorde også gode figurer ved weekendens store internationale Horses & Dreams stævne i Hagen.

 

Se samtlige resultater fra stævnet her

 

Billede

 

Daniel Bachmann Andersen havde vind i sejlene ved det store internationale dressurstævne Horses & Dreams i Hagen, hvor han med hele 4 tilmeldte heste havde nok at se til. Men det var et stævne der også kastede flotte placeringer af sig. Her ses Daniel på Veneziano (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 02-05-2018 kl. 13:27 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
11-12-18 Daniel Bachmann modtager pris
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?
18-06-18 Blændende kürfinaler for de danske ung-, junior- og ponyryttere i Hagen
15-06-18 Danmark i toppen af Nations Cup
03-05-18 Daniel og Zack med i verdens top 15
28-04-18 Danskere med i front i Hagen GP
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
26-03-18 Dobbeltsejr til Desperados efter lang skadespause
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider