Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!

Helt sensationelt vandt danske Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack den sidste og tiende World Cup kvalifikation kür finale i Holland foran Helbåde en Langehanenberg på Damsey og Isabell Werth på Emilio. Daniel og Zack satte samtidig ny personlig rekord, og er nu klar til world Cup finalen i Gøteborg

 

Skelsættelse sejr til Bachmann og Zack

Eufori i den danske lejr efter en sensationel dansk sejr til Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack (e. Rousseau / Jazz), da de efter en flot andenplads i torsdags i Grand Prixen efter verdensetteren Isabell Werth på Emilio, lørdag i kür finalen sikrede sig en overbevisende sejr.

 

Sejren blev taget i den 10'ende og sidste kvalifikationsfinale før finalen i Gøteborg i starten af april, og Daniel Bachmann Andersen og Zack, kan samtidig notere sig, at de med dette blændende resultat med sikkerhed er videre til World Cup finalen i Gøteborg i starten af april.

 

 

Eufori i den danske lejr

Det blev til en næsten ud af kroppen oplevelse, da Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack med hele Blue Hors teamet begejstret og euforiske på sidelinjen, dansede sig elegant, kraftfuldt og sikkert igennem programmet til en sejr i kür finalen. Hermed henviste den danske ekvipage de stærke tyske ryttere til de efterfølgende placeringer, og sikrede sig i samme ombæring både en ny personlig rekord og en sikker finaleplads til Gøteborg.

 

Den danske ekvipage tog sejren med imponerende 84,890 %, med en stærkt ridende Helen Langenhanenberg på hingsten Damsey, lige i hælene med 84,875 %, der p.t. ligger som verdensranglistens nummer 4, men med næsten to procentpoint ned til Isabell Werth og Emilio på tredjepladsen med 82,930 %.

 

Velkommen til den absolutte verdenselite

Daniel nåede at følge Helen Langenhaenenbergs ridt inden han selv skulle på banen, og besluttede sig for at give den fuld skrue og satse maksimalt. Det gav pote og det var en overordentlig lykkelig Daniel, der efterfølgende kunne konstatere at sejren var hjemme:

 

"Zack der mistede sit ene øje i en ulykke da han var seks år gammel, kender sit job. Han stoler på mig, fortalte Daniel efterfølgende med tanke for de mange udenlandske tilskuere, der ikke kender til Zacks historie.

 

" I dag rockede det bare, og føltes helt fantastisk. Han har så meget power og han kan virkelig håndtere denne Freestyles store sværhedsgrader. Helen og jeg sluttede meget tæt, og det er fantastisk at ride mod disse store tyske og Hollandske ryttere, som virkelig udgør A-holdet. Dette er endnu et stort øjeblik i min karriere, sagde Daniel om dette mindeværdige og skelsættende øjeblik i den karriere, der virkelig har taget fart for dem begge, efter at Daniel dannede makkerpar med Blue Hors Zack.

 

Udover de flotte resultater med Zack ved dette stæbne, har Daniel også haft Olymbrio til start ved dette stævne, og også med denne unge hingst, har han også kunne høste to særdeles mindeværdige sejre med - ligeledes over verdensetteren Isabell Werth (se her).

 

Se resultatet fra World Cup Freestyle klassen her

 

Billede

 

Helt sensationelt vandt danske Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack den sidste og tiende World Cup kvalifikation kür finale i Holland foran Helen Langehanenberg på Damsey og Isabell Werth på Emilio på tredjepladsen. Daniel og Zack satte samtidig ny personlig rekord og er nu klar til finalen i Gøteborg (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 18-03-2019 kl. 12:26 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Daniel som testrytter indledess i dag
29-02-20 Om at være testrytter
23-02-20 Zack satses i sporten i 2020
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
07-05-19 Kristy Oatley og datter sætter konkurrenterne til vægs
06-04-19 Werth Mester igen – Daniel bedste mand i verden!
29-03-19 Hvem er de stærkeste kort?
18-03-19 Daniel og Olymbrio storstilet dobbeltsejr over Werth og Don Johnson


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider