Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Daniel og Olymbrio storstilet dobbeltsejr over Werth og Don Johnson

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio, sejrede igen søndag stort over Isabell Werth på den erfarne Don Johnson, der ikke havde en chance mod den unge kraftfulde og spændstige hingst, der eftertrykkeligt henvist den tyske ekvipage til andenpladsen

 

Stormer frem på Olymbrio

Daneil Backhmann Andersen har taget endnu et ryk op i verdenseliten ved dette sæsonens sidste world cup stævne. Ikke alene på hans første hest Blue Hors Zack, men han stormer også frem på verdensranglisten på den unge Olymbrio (e. Jazz/ Olympic Ferro).

 

Olymbrio har han netop har redet og vandt med ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, inden han få dage senere tog turen til Holland for at deltage i det sidste World Cup kvalifikationsstævne inden finalen i Gøteborg på Zack, med også havde taget Olymbrio med på turen ledsaget af hele sit faste Blue Hors team.

 

 

Anden sejr i træk med over 3 % til Weth

Fredag sikrede han sig en sejr i Grand Prix på 78,848 mere end 4 procentpoint foran Isabel Werth på Don Johnson (e. Don Frederico/Warkant), og dette gentog han så igen lørdag formiddag i Frestylen. Her sikrede Daniel og Olymbrio sig igen en særdeles overbevisende sejr over tyske Isabell Werth på den garvede men aldrende 18-årige vallak Don Johnson der ikke fik et ben til jorden imod den unge spændstige og kraftfulde Olymbrio.

 

Ungdom før alder

Ekvipagen fremviste et rigtig flot program, hvor de opnåede hele 84,195 % i kür. For Isabell Werth og Don Johnson blev det til en andenplads med 80,695 %, og den danske ekvipage sejrede hermed igen med mere end 3 procentpoint, mod den ekstremt rutinerede tyske ekvipage.

 

For Don Johnson, er der tale om hans niende og formentlig sidste sæson på Grand Prix niveau, og han har gjort det godt, og er varslet til at stå foran et velfortjent otium, mens Olymbrio kun er på vej en vej - nemlig opad verdensranglisten med rivende fart.

 

Se de samlede resultater fra fredagens grad prix her

 

Se de samlede resultater fra lørdagens grad prix her

 

Billede

 

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio, sejrede igen søndag stort over Isabell Werth på den erfarne Don Johnson, der ikke havde en chance mod den unge kraftfulde og spændstige hingst, der eftertrykkeligt henvist den tyske ekvipage til andenpladsen. Her ses Daniel og Olymbrio i Herning oktober 2018 (Arkivfoto:JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 18-03-2019 kl. 11:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
15-03-19 World Cup andenplads til Bachmann og Zack
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
11-12-18 Daniel Bachmann modtager pris
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider