Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!

Isabelle Werth red Belle Rose til sejr i den CDI4* kür lørdag ved Cappeln stævnet i Tyskland i den forgangne weekend, hoppens først i 4 år, og ekvipagen kom hermed skridtet nærmere til at kvalificere hoppen til det kommende WEG stævne i Tryon, USA til september

 

Isabell Werth lægger ikke skjul på at Bella Rose står hendes hjerte særligt nær, og at hun selv er lykkelig over at det er lykkedes hendes team i fællesskab at bringe superhoppen tilbage til konkurrencebanerne, efter hendes alvorlige og potentielt karriereafsluttende skade for 4 år siden.

Lørdag blev det til endnu en stor triumf for ekvipagen.

 

Ved det firstjernede CDI stævne ved Cappelin i Tyskland, sejrede ekvipagen i küren med flotte 87 %. Det er blot hoppens anden Kür i store tur i mere end 5 år, og sejren er endnu et væsentligt skridt på vejen til at kvalificere hoppen for Tyskland til de kommende verdensmesterskaber, der skydes i gang om mindre end en måned fra nu, nemlig i september måned i Tryon i North Carolina.

 

 

Bella Rose brillerer

Sejren på 87 % er ikke mindre imponerende når der tages i betragtning at sejren blot var i ekvipagens blot tredje stævnedeltagelse, efter næstens 4 års fravær fra konkurrencebanerne på grund af en alvorlig skade. Bella Rose's hidtidige eneste kür konkurrence var i Aachen i 2014, hvor parret scorede 85,150 % for deres kür.

 

Lykke Isabell Werth

"Jeg er så lykkelig" udtalte Isabell spontant efter sit kür ridt på Bella Rose i weekenden. "Super lykkelig !!1 I dag var det blot Bellas anden kür nogensinde, og den første efter hendes lange skadespause på 4 år. Et par passage er blevet 'lånt' fra Emilios program.Men nu har Bella Rose genindtaget hendes position på toppen af tronen!", udtalte en overstadig glad Isabell Wert efter sejren.

 

Dressurkomet bliver skadet

Bella Rose's eneste anden freestyle blev redet blot en måned før 2014 WEG I Normandiet I Frankrig. Der første ekvipagen det tyske hold til guld, ved en individuel placering som nummer to i Grand Prix'en lige efter vinderen, lige efter vinderen legendariske Valegro med britiske Charlotte Dujardin I sadlen.

 

Bella Rose blev trukket fra mesterskaberne efter Grand Prix'en, kom tilbage igen for at deltage i endnu en konkurrene tre måneder senere, men var så ude af konkurrencer i næsten 4 år herefter. I denne periode kæmpede Isabell Werth og hestens ejer Madeleine Winter-Schulze intentst på at komme Bella Roses skade til livs.

 

Bella Rose står Isabell Werths hjerte særligt nær. Dette til trods for at den 49-årige rytter allerede har opnået 10 olympiske medaljer, mere end nogen anden rytter i dette århundrede, og har adskillige af verdens bedste heste i sin stald.

 

Stærkt comeback

Lørdag var den 22. start siden Bella Rose første gang debuterede i S-dressur i Maj 2013, præcis en måned før WEG i Tryon. I fredags vandt eekvipagen tillige Grand Prix og inklusive lørdagens kür, er parret således ubesejret i seks starter siden hoppens nylige comeback.

 

Selvom Isabells svære men luksuøse valg mellem heste til WEG stod imellem verdensranglistens nr 1 Weihegold, og nr. 2 Emilio, så faldt valget alligevel på hendes yngling ved det lidt mere usikre valg Bella Rose.

 

Tysk hold endnu ikke sat - men werth har udpeget sin favourit

Det tyske hold er endnu ikke endligt sat, med fraværet af Sönke Rothenberger på Cosmo og Dorothee Schneider på Showtime, som begge var med til at vinde olympisk guld i 2016 og med Bella Rose's comeback er flere nye kombinationer i spil. Selv om den sidste beslutning tilfalder den tyske dresser komité hvilke heste og ekvipager der skal stille op, så er der ingen tvivl om, at Isabell Werth personligt allerede har besluttet sig for hvem hun ønsker at ride til verdensmesterskaberne - det er Bella Rose!

 

 

Billede

 

Isabelle Werth red Belle Rose til sejr i den CDI4* kür lørdag ved Cappeln stævnet i Tyskland i den forgangne weekend, hoppens først i 4 år, og ekvipagen kom hermed skridtet nærmere til at kvalificere hoppen til det kommende WEG stævne i Tryon, USA til september (Arkivfoto)


Tilføjet d. 15-08-2018 kl. 12:32 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider