Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget

Tyskland er sidste nation til at melde klar til WEG, og det bliver et knusende stærkt hold, tyskerne stiller med. Det lykkedes Isabell Werth at få sin absolutte yndling Bella Rose med til verdensmesterskaberne, der skydes i gang om blot to uger i Tryon, USA

 

Sidste nation melder klar til WEG

Som sidste dresssur nation der stiller hold til WEG i Tryon, North Carolina i USA i dagene 12-15 september, melder det tyske dressurudvalg nu ind med det endelige hold.

 

Tyskland stiller med et knusende stærkt hold, men få overraskelser, og holdet kommer til at bestå af følgende ekvipager:

  • Isabell Werth with Bella Rose
  • Sönke Rothenberger with Cosmo
  • Dorothee Schneider with Sammy Davis Jr
  • Jessica von Bredow-Werndl with Dalera BB

Isabell Werth får sin yngling Bella Rose med

Det mest bemærkelsesværdige eller overrakende ved den tyske holdopstilling er, at det lykkedes Isabell Werth at få sin absolutte yndling (se her) den smukke og særdeles velgående Bella Rosemed til verdensmesterskaberne. Det var ellers længe uklart om det ville blive denne hoppe, der skulle udføre Werths førstehest, da der I den tyske komite var en tendens til at foretrække verdensranglistens nummer 1 Weihegold (se her), mens Isabell Werth selv officielt har meldt ud, at hun helst ville have Bella Rose med, efter superhoppens flotte comeback til top-dressur efter i alt fire års skadesfravær (se her).

 

Weihegold har generelt opnået højere gennemgående scores, og Bella Rose har først fået comeback for nylig og er muligvis derfor ikke helt så stabil som Weihegold, men det lader til at komiteen har valgt at imødekomme verensetterens egen præference og imødekomme hendes inderlige ønske om at få lov til at ride Bella Rose til WEG.


Isabell Werth kan imidlertid føle sig helt tryg, for hun har den luksus, at hun får både Wihegold og Emilio med som reserveheste.


Luksus at have top-reserver
Tyskerne er velsignet ved i modsætning til fx danskerne at de samme ryttere har flere reserveheste. Udover at Isabell Werth har to af verdens bedste heste som reserver, har Jessica von Bredow også valget mellem Zaire E, som reserve hest. Hvis en anden ekvipage ender med at måtte droppe ud, står Helen Langehanenberg og Damsey, som er en anden stærk tysk kombination, også klar til at træde til, hvis det skulle ske.

 

Forventet guld-opgør mellem Tyskland og USA
Storfavoritterne til verdensmesterskabsguldet må siges at være det tyske hold og det unge stærke dynamiske amerikanske hold, der forventes at skulle kæmpe om de ædleste metaller, men det bliver spændende at se om også nationer som Storbritannien (se her) er på vej tilbage til toppen af verdensdressuren.

 

 

Desværre er vores eget danske dressurhold blevet stækket betydeligt med to nylige afbud (se her), men det bliver alligevel spændende at følge de danske ekvipager, gøre deres bedste på WEG dressurbanerne om blot to uger.

 

Billede

 

Tyskland er sidste nation til at melde klar til WEG, og det bliver et knusende stærkt hold, tyskerne stiller med. Det lykkedes Isabell Werth at få sin absolutte yndling Bella Rose med til verdensmesterskaberne, der skydes i gang om blot to uger i Tryon, North Carolina i USA (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 30-08-2018 kl. 11:25 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
25-11-18 Er WEG 2022 i fare?
06-09-18 Eurosport transmitterer fra WEG
18-08-18 WEG i Tryon klar - imod alle odds
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
10-08-18 GB's bruttolandshold til WEG er sat
30-07-18 Zonik og Gal hollandske mestre
26-07-18 Kasey og Dublet - endnu en ung amerikansk stjerneekvipage
12-07-18 Desparados udelukket fra WEG


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider