Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth både 1’er og 2’er på verdensranglisten

Isabell Werth har med den nyeste marts opdatering af FEI ranglisten over verdens bedste dressurekvipager, sikret sig første og andenpladsen med Weihegold og Emilio, medens Cathrine Dufour fastholder sin tredjeplads på listen med Atterupgaards Cassidy

 

Stærkere end nogensinde

Verdensetteren er stærkere end nogensinde, fremgår det af den nyeste opdatering af FEI's verdensrangliste over de bedste dressurekvipager. Isabelle Werth indtager her de to første pladser med sine bedste to heste. Førstepladsen indtages naturligvis af den næsten uovervindelige 13-årige oldenburg hoppe Weihegold, som har siddet solidt på førstepladsen kontinuerligt igennem de seneste 18 måneder. Andenpladsen indtages tillige af Isabell Werth med den 12-årige vallak Emilio, der nu er rykket to pladser op ad ranglisten.

 

Isabell og Weihegold, der ejes af Christine Arns-Krofmann, har hermed været i toppen af international dressur og FEI ranglisten siden oktober 2016! Andenpladsens, Emilio, der ejes af Madeleine Winter-Schultze og Isabelle Werth i fællesskab.

 

 

Eneste rytter med første og andenplads

At bestride både første pladsen og andenpladsen på verdensranglisten, er alene forekommet en gang tidligere, nemlig i 2009, da den tyske superstjerne med de ligeså fantastiske heste Satchmo, og Warum Nicht, opnåede det samme i 2007. Disse to heste var tillige så jævnbyrdige, at de tillige byttede første og anden pladser i løbet af tre måneder i 2007.

 

Isabell Werth er samtidig den eneste dressurrytter nogensinde, der har indtaget både førstepladsen og andenpladsen nogensinde, og ikke nok med det. Isabell Werth besidder også FEI verdensranglistens sjettepladsen med sin tredje hest Don Johnson FRH, der ligeledes ejes af Madeleine Winter-Schultze, som købte hesten i juli sidste år.

 

Cathrine Dufour fastholder sin tredjeplads

Cathrine Dufour på sin egen Atterupgaards Cassidy, der som bekendt sejrede over Emilio ved World Cup stævnet i Göteborg fastholder sin tredjeplads på listen.

 

Til gengæld er en tyske Sönke Rothenberger og Cosmo faldet tilbage på en fjerdeplads, for at give plads til Isabell Werth på andenpladsen. Det skal siges at Sönke og Cosmo ikke har konkurreret siden september sidste år, hvorfor disse placeringer godt kunne have fordelt sig anderledes, såfremt det havde været tilfældet.

 

Amerikanske Laura Graves på Verdades, der i disse dage gør klar til World Cup finalen i Paris (se her) er gledet en plads ned til 5. pladsen, da deres sølvmedalje resultater fra Omaha finalen ikke længere tæller med i resultaterne, da de blev opnået for lidt over et år siden.

 

Hollandske Edward Gal på Glock's Zonik, som netop også har kvalificeret sig til World Cup finalen i Paris (se her) er rykket op i top 10, for første gang i to år.

 

Tyskerne Dorothee Schneider på Sammy Davis Jr og Helen Langehanenberg på Demsey ligger på 7. og 8. pladsen og svenske Patrik Kittel, der var testrytter i Herning i år (se her), ligger på en 9-plads.

 

Se den samlede liste her

 

Billede

 

Isabell Werth har med den nyeste marts opdatering af FEI ranglisten over verdens bedste dressurekvipager, sikret sig første og andenpladsen med Weihegold og Emilio, medens Cathrine Dufour fastholder sin tredjeplads på listen med Atterupgaards Cassidy (Arkivfoto)


Tilføjet d. 03-04-2018 kl. 12:31 af i kategorien Ridesport.
Tags: FEI rangliste og Marts.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-09-20 Danske dressurryttere fortsat i toppen af FEI-ranglister
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
04-01-18 Fald i dressurekvipager på internationalt top-plan


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider