Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Laura Graves og Verdades begge nomineret

Både den amerikanske dressurrytter Laura Graves og hendes hest Verdades er blevet nomineret til årets sportspersonlighederne i USA nemlig til henholdsvis Årets Rytter i USA og Årets Hest ved US Equestrian of the year 2017

 

Laura og Verdades - begge nomineret som årets hestesportspersonligheder

30-årige Laura Graves er nomineret til modtagelse af William C. Strinkraus Trofæet 2017, der hvert år tildeles til en rytter indenfor en af disciplinerne: dressur, military eller springning. - og det er såmænd ikke mindre end tredje gang den unge amerikanske dressurstjerne er nomineret til trofæet.

 

Den hollandske varmblodsvallak Verdades (e. Florett AS x Goya) er hendes 15-årige tro følgesvend, og han er tillige nomineret som Årets Hest.

 

 

Flotte resultater

Sammen har Laura Graves og Verdades skabt flotte resultater i det forgangne år, med bl.a. en række internationale Grand Prix sejre også i Europa, og tillige en sølvmedalhe ved 2017 FEI World Cup finalen i Omaha i år.

 

Har slået Werth og Weihegold

Parret de ligger for tiden på FEI verdensranglisten som nummer 4. De er den eneste anden ekvipage i verden der har slået Isabell Werth på hendes bedste hest Weihegold, siden OL i 2016. De slog nemlig verdensetteren ved CDI05* Grand Prix Special i Aachen på Isabell Werths hjemmebane i Aachen i Tyskland i juli måned. Vores egen danske Catherine Duforur på Atterupgaards Cassidy har også slået Isabell Werth i Herning i år, men dette var på hendes 3. bedste hest Don Johnson.

 

Årets rytter vil blive annonceret torsdag, den 18 januar ved Pegasus Awards showet og Årets Hest fredag den 19 januar ved Horse of the Year award middagen.

 

Billede

 

Både den amerikanske dressurrytter Laura Graves og hendes hest Verdades er blevet nomineret til årets sportspersonlighederne i USA nemlig til henholdsvis Årets Rytter i USA og Årets Hest ved US Equestrian of the year 2017

 


Tilføjet d. 23-12-2017 kl. 21:48 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
27-12-18 Verdades Årets Hest i USA
17-12-18 Zack nomineret til Årets hest i KWPN
03-10-18 FEI 1'er - Verdens bedste Laura
24-09-18 Bliver Werth vippet af førstepladsen?
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
02-05-18 Laura og Verdades - verdens næstbedste!
14-04-18 Werth genvinder sit World Cup Mesterskab
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
03-03-18 5 sejre i streg til Laura og Verdades


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider